Ryzen 7 3800x RTX 2070 Super Güç Kaynağı Tavsiyesi

MCG

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sahip olduğum bilgisayarı yenilemeye karar verdim. Bazı ürünlerdeki indirimleri de kullanarak sırasıyla aşağıdaki ürünleri sipariş ettim. Ancak anakart, ekran kartı ve işlemci arasında uyumsuzluk sorunu çıkar mı bilmediğim için ayrıca güç kaynağı olarak tavsiyelerinizi istediğim için bu konuyu oluşturuyorum. Sistemi 27 ve 22 inç 2 monitörle birlikte kullanacağım.
İşlemci: AMD Ryzen 7 3800X
Ekran Kartı: MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio
Anakart: MSI MPG X570 GAMING Carbon Pro Wi-Fi
RAM: Corsair Vengeance 3200MHz CL16 2X8 16 GB
SSD: Corsair MP510 480GB
HDD: WD Black 1TB
Kasa: MSI MPG Gungnir 100

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi tercihler yapmışsınız, uyum sorunu olmayacaktır. Bütçeniz nedir ? En az 750W 80+ Bronz sertifikalı bir PSU uzun yıllar yetecektir.
PSU olarak Cooler Master'ın MWE 750w 80 Gold full modüler ürününü gördüm şu an onu düşünüyorum ama pin sayısı uyacak mı veya gücü yetecek mi emin olamadığım için daha bilgili olanların fikirlerini önerilerini almak istedim. 750 liraya kadar bir güç kaynağı tavsiyesi gelirse benim için iyi olur

Attığım PSU 2 adet 4+4 CPU Pin girişine sahip en ucuz ve kaliteli PSU'dur.
Kasa olarak önü açık mesh bir kasa tercih ederseniz daha iyi performans alırsınız.
Kasa:https://www.qp.com.tr/phanteks-eclipse-p400a-rgb-temperli-cam-mid-tower-atx-bilgisayar-kasasi
Anakart olarakta gigabyte x570 aorus elite almanızı öneririm mosfet ve soğutucu olarak üst seviye X570'lerde bulunan malzemelere sahip attığım resimden X570 sıralamasına bakabilirsiniz.
timhhrx2d2631.png

Sahip olduğum bilgisayarı yenilemeye karar verdim. Bazı ürünlerdeki indirimleri de kullanarak sırasıyla aşağıdaki ürünleri sipariş ettim. Ancak anakart, ekran kartı ve işlemci arasında uyumsuzluk sorunu çıkar mı bilmediğim için ayrıca güç kaynağı olarak tavsiyelerinizi istediğim için bu konuyu oluşturuyorum. Sistemi 27 ve 22 inç 2 monitörle birlikte kullanacağım.
İşlemci: AMD Ryzen 7 3800X
Ekran Kartı: MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio
Anakart: MSI MPG X570 GAMING Carbon Pro Wi-Fi
RAM: Corsair Vengeance 3200MHz CL16 2X8 16 GB
SSD: Corsair MP510 480GB
HDD: WD Black 1TB
Kasa: MSI MPG Gungnir 100
Vatan bilgisayar da Corsair RMx 1000W 80+ Gold Full modüler PSU şuan indirimde ve 952 TL. Bende satın aldım kargolanmasını bekliyorum. Eğer bütçen var ise kaçırma derim. Fakat 23.59 da indirim bitiyor umarım görüp değerlendirebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı