Ryzen 7 5700X RX 6800 XT 2K'da darboğaz yapıyor

Yok 6800XT'yi sadece frekans arttırarak 3090 seviyesine getirmen imkansız. MPT kullansan tamam yetiştin diyebilirdim. Ayrıca 5700X'i all core 4.85 kullanman imkansız çok sallama bence

İşlemcimi bütün çekirdeklerini 4850MHz sabitledim,

Allcore 4850 MHz'ye tüm çekirdekleri sabitlemek pek mümkün değil. İşlemcinin en üst seviye silicona falan sahip olması lazım ve çok iyi bir soğutucun olmalı. Stabilite sorunu olmasın dengesiz OC'den dolayı? Cb R23 tekli ve çoklu çekirdek sonuçlarını atar mısın?

Yok 6800XT'yi sadece frekans arttırarak 3090 seviyesine getirmen imkansız. MPT kullansan tamam yetiştin diyebilirdim. Ayrıca 5700X'i all core 4.85 kullanman imkansız çok sallama bence
Seviyesine gelmye bilir ama yaklıyor. 5 - 10 fps farkla buda onun kanıtı .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ayrıca neden olmasın 4.85ghz çıkmak çok zor değil OC bilgin olursa sorun yaşamazınsın .

Dosya Ekleri

• 2022-11-21 14_46_54-2022-11-21 14_41_46-CPUID HWMonitor.png
    22,7 KB · Görüntüleme: 52
Yükteki halini at lütfen. Cb R23 testi sonucu iyi olur. Cesaret edebilirsen Prime95

Ben de diyorum ki MPT kullanmadan geçemezsin. Benim ekran kartım 3090Ti'dan bile güçlü neredeyse MPT sayesinde. + olarak 4.85 CB testi atmanı rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de diyorum ki MPT kullanmadan geçemezsin. Benim ekran kartım 3090Ti'dan bile güçlü neredeyse MPT sayesinde. + olarak 4.85 CB testi atmanı rica ediyorum.
MPT kullanmıyorum kendim AMD yazılımı üzeründen voltaj , memory hız ayarlamalarını yapıyorum. FPS'm standartından ortalamada 15 fps artıyor. Özel olarak MPT kullanmıyorum. Ayrıca konu ne olarak açıldı ne olarak devam ediyor lütfen kapatalım bu konuyu.

Tamam iste sorun islemcide degil, oyunlarin optimizasyonunda. Kisaca darbogaz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…