- Makaleler
- 42
Rekabete girmesi ve gerçekten geçmesi güzel ama sadece oyun amaçlı kullanılacak 8-16 bir işlemciyi 9K'ye satmaları gereksiz özgüven.Belliydi zaten. AMD sırf İntel'i geçeyim kafasıyla yapmış muhtemelen. Yoksa alınabilir bir tarafını görmüyorum.
Fiyatı biraz da olsa stoklar etkiliyor olabilir. Çünkü işlemcinin bazı basın kuruluşlarına bile tedariğinin zor yapıldığı söyleniyordu. İleride fiyatı bir tık daha düşebilir ancak yine de o alınabilir 7000 civarlarına düşmesi zor gibi.Rekabete girmesi ve gerçekten geçmesi güzel ama sadece oyun amaçlı kullanılacak 8-16 bir işlemciyi 9K'ye satmaları gereksiz özgüven.
Fiyatı biraz da olsa stoklar etkiliyor olabilir. Çünkü işlemcinin bazı basın kuruluşlarına bile tedariğinin zor yapıldığı söyleniyordu. İleride fiyatı bir tık daha düşebilir ancak yine de o alınabilir 7000 civarlarına düşmesi zor gibi.
Güncelleme yapalım o zaman. 5600X3D ufukta gözüktü.AMD kendince zemin hazırlıyor işte. Bunlar Intel ve NVIDIA kadar şeytandır bu filmi daha önce çok gördük. AMD forumlarında 5600X3D çıkar mı diye soruyorlar yanıtlar yok efendim öyle maliyeti var, böyle yok israf olur. Sanırsın 4100/4500/5500 israf olmadı, inşaattan kum çalarak yaptılar.
AMD stok sorunu yeneli yarım seneden fazla oldu, ortalığa ürün pompalıyor DDR5'e kadar bazı ürünlerinde maksimum kar politikasını devam ettirecektir.
Güncelleme yapalım o zaman. 5600X3D ufukta gözüktü.
Ben daha ucuz bekliyorum. Tabi ilk zamanlarda şişirme fiyat ile gelecektir.Geç oldu ama olması gerek buydu, 5300X eksik kaldı bir tek. 5800X3D'nin de üretimini kessinler, ona edeceğin masrafa geldiğinde DDR5 göz kırpmaya başlıyor. Şöyle 7600 fiyat seviyesinde bir 5600X3D bol bol satmaya devam eder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.