Laptopları atınız.
Laptop modelleri ve bütçe nedir?
TUF da giriş seviyesi hatta saydıklarından daha beter.![]()
ASUS TUF Gaming F15 (2023 FX507VU-LP285-Gaming) | For-Gaming | Laptops |
Intel Core i7-13620H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce RTX4050 6GB GDDR6 15.6 inç FHD FreeDOS Ürün Rengi:Siyahshop.asus.com
Lenovo LOQ veya HP Victus gibi giriş seviyesi cihazları kullandım malzeme kalitesi konusunda pek memnun kalmadım. işim gereği işlemci benim için ön planda. Birde uzun ömürlü olması açısından ASUS TUF'ları tercih ettim. öneriniz varsa açığım tabiki
evet bunu görmüştüm ama msi bütçe dostu cihazları önermiyorlar pek kiminin menteşesi falan kırılmış. sizce iyi bir seçimmiTUF da giriş seviyesi hatta saydıklarından daha beter.
Normalde evet MSI'a 70-80k altı bulaşılmamalı fakat bu laptop bizim piyasaya yeni geldi ve harbi kronik diyebileceğimiz bir sorunu yok ve kaliteli bir model. Katana'ya falan da benzemiyor yani.Evet bunu görmüştüm ama MSI bütçe dostu cihazları önermiyorlar pek kiminin menteşesi falan kırılmış. sizce iyi bir seçim mi?
Yeni geldiği içinmi ucuz yani daha tam, doğru fiyatlandırma yapılmadımıNormalde evet MSI'a 70-80k altı bulaşılmamalı fakat bu laptop bizim piyasaya yeni geldi ve harbi kronik diyebileceğimiz bir sorunu yok ve kaliteli bir model. Katana'ya falan da benzemiyor yani.
![]()
ASUS TUF Gaming F15 (2023 FX507VU-LP285-Gaming) | For-Gaming | Laptops |
Intel Core i7-13620H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce RTX4050 6GB GDDR6 15.6 inç FHD FreeDOS Ürün Rengi:Siyahshop.asus.com
Lenovo LOQ veya HP Victus gibi giriş seviyesi cihazları kullandım malzeme kalitesi konusunda pek memnun kalmadım. İşim gereği işlemci benim için ön planda. Oyun oynamam genel itibarıyla. Bir de uzun ömürlü olması açısından ASUS'u TUF'ları tercih ettim. Öneriniz varsa açığım tabii ki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.