Ryzen 7 7735HS vs i7 13620H

Anyone09

Centipat
Daha fazla  
Siber güvenlik alanında pentesting ile uğraşıyorum. Genelde birden fazla sanal makine çalıştırmam gerekiyor ikisinin arasında kaldım. Sizin tercihiniz ne olurdu?

Laptopları atınız.
Laptop modelleri ve bütçe nedir?

lenova loq veya hp victus gibi giriş seviyesi cihazları kullandım malzeme kalitesi konusunda pek memnun kalmadım. işim gereği işlemci benim için ön planda. oyun oynamam genel itibariyle. Birde uzun ömürlü olması açısından asusu tufları tercih ettim. öneriniz varsa açığım tabiki

Lenovo LOQ veya HP Victus gibi giriş seviyesi cihazları kullandım malzeme kalitesi konusunda pek memnun kalmadım. işim gereği işlemci benim için ön planda. Birde uzun ömürlü olması açısından ASUS TUF'ları tercih ettim. öneriniz varsa açığım tabiki
TUF da giriş seviyesi hatta saydıklarından daha beter.

Evet bunu görmüştüm ama MSI bütçe dostu cihazları önermiyorlar pek kiminin menteşesi falan kırılmış. sizce iyi bir seçim mi?
Normalde evet MSI'a 70-80k altı bulaşılmamalı fakat bu laptop bizim piyasaya yeni geldi ve harbi kronik diyebileceğimiz bir sorunu yok ve kaliteli bir model. Katana'ya falan da benzemiyor yani.

Lenovo LOQ veya HP Victus gibi giriş seviyesi cihazları kullandım malzeme kalitesi konusunda pek memnun kalmadım. İşim gereği işlemci benim için ön planda. Oyun oynamam genel itibarıyla. Bir de uzun ömürlü olması açısından ASUS'u TUF'ları tercih ettim. Öneriniz varsa açığım tabii ki

İkisi de ısınma sorunlu ikisi de alınmaz. Bütçe yukarıda atılan MSI Pulse modele çıkıyorsa onu alın geçin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı