Ryzen 7 7735HS'nin Valorant'ta 90 derecede çalışması normal mi?

Kesinlikle normal değil. İşlemleri uygun yapmissiniz zaten orasinda sorun yok. Asus macunu sı*ıp sivamis resmen. Kendiniz macun degismenizi oneririm.

Normalde kendim temizlemeyi ve macun sürmeyi biliyorum. Laptop garanti dışı kaldığından sökmeye yeltenemiyorum.
Ben zarar vermedikten sonra bozulma olmuyor diye biliyorum isterseniz asus destegi arayip sorun.

Bir de pumpout yapmayacak bir macun lazim size. Benim pumpout tecrubem olmadi zaten ofis bilgisayarımda uygulamistim. Wipaste c2 idi macunum. Biliyorsunuzdur zaten bu isleri.

@GhostOps @Aegon.Targaryen begenmediginiz nedir ? Varsa bir bildiğiniz buyrun. Ben mi yanlış birşey yazdim acaba ?

Son düzenleme:
Ben zarar vermedikten sonra bozulma olmuyor diye biliyorum isterseniz ASUS destegi arayip sorun.

Bir de pumpout yapmayacak bir macun lazim size. Benim pumpout tecrubem olmadi zaten ofis bilgisayarımda uygulamistim. Wipaste C2 idi macunum. Biliyorsunuzdur zaten bu isleri.

@GhostOps @Aegon.Targaryen begenmediginiz nedir? Varsa bir bildiğiniz buyurun. Ben mi yanlış bir şey yazdim acaba?

Hocam önümüzdeki bahara kadar kullanacağım bir problem olur mu? Sonra kendim söküp MX 4 veya Thermal Grizzly hydronaut sürmeyi düşünüyorum.

Hocam önümüzdeki bahara kadar kullanacağım bir problem olur mu? Sonra kendim söküp MX 4 veya Thermal Grizzly hydronaut sürmeyi düşünüyorum.
Kışın daha iyi olur. Mx4 alma ayrica o zaman konu acarsin o zaman karar veririz zaten. 90 ustunu gecme sen.

Hocam R7 7735HS 95 derece Max çalışma sıcaklığı 95 dereceye ancak AAA oyunlarda geçiyor 30 watt limitlersem 90 sabit olur.
90 sabit olmasi da iyi bir sey degil de.. en kisa zamanda macun değisimi yapmani oneriyorum.

90 sabit olmasi da iyi bir şey degil de. En kisa zamanda macun değisimi yapmani oneriyorum.

Hocam ne oldu bilmiyorum ama Cyberpunk 2077 de Turbo fan ve 30 watt limitte oyun içinde 85 86 dereceleri geçmez oldu ancak oyunu durdurma menüsünde 90'ı görüyor veya Alt Tab atıp arkada oyun açık iken Chrome da gezinince de 90'larda ama oyunu oynarken 5 derece fark ediyor. Bugün ve dün aldığım Valorant kayıtlarını paylaşıyorum. Dün aldığım kayıtta 30 watt limitli dengeli fan da test etmişim şu anki 30 watt limitli Turbo fan ayarında.

Dün:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bugün:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
İşlemci durumunu agresif yapmayin kesinlikle. Onu enabled yapin sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı