En ucuz Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.023,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.
www.gaming.gen.tr
En iyi performans alacağın soğutucu bu benim tahminimce. Aynı işlemci bende var 360mm sıvı soğutma ile kullanıyorum boşta 45 oyunlarda 60 65 oyuna göre değişiyor. Kimi oyunlarda sinamatikte falan 75 i geçtiği oluyor.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Bu nasıldır ? Fiyatı baya uygun bence ve çok öneren vardı. Fakat fiyatı ucuz geldi bana gaminggende 2000 di sanırsam fakat stok bitmiş orda. Kasama uyar mı ?
Thermalright Phantom Spirit 120 SE İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Bu nasıldır ? Fiyatı baya uygun bence ve çok öneren vardı. Fakat fiyatı ucuz geldi bana gaminggende 2000 di sanırsam fakat stok bitmiş orda. Kasama uyar mı ?