"Liqmaxflo varken gereksiz bir soğutucu. Liqmaxflo her kulvarda LF3 ile kafa kafaya bir soğutucu." Burada daha iyi dediğim yeri gösterin lütfen.Mesela?
"Liqmaxflo varken gereksiz bir soğutucu. Liqmaxflo her kulvarda LF3 ile kafa kafaya bir soğutucu." Burada daha iyi dediğim yeri gösterin lütfen.Mesela?
"Liqmaxflo varken gereksiz bir soğutucu. Liqmaxflo her kulvarda LF3 ile kafa kafaya bir soğutucu." Burada daha iyi dediğim yeri gösterin lütfen.
Orada şunu demişim. İki farklı benchmark'ı birbiriyle karşılaştıramazsın. Aradaki derece farkı ve fiyat farkı göz önünde bulundurulduğunda Liqmaxflo daha iyi.Yahu bir kelimeye bu kadar mı takıldınız, tamam farz edelim "iyi" ibaresi benim hatam, bu eşit olduğu anlamına gelmiyor ki ve testlerde 360mm olan sıvı soğutma 240mm karşısında başarısız. Sadece bu konu için geçerli değil ama.
4-5 bin TL'ye R7 5800X için sıvı soğutma önerisi
Kasam MSI 100M anakartım B450M S2H işlemcim 5800X ekran kartım ise 7600XT(Sapphire Pulse) Stok AMD fanım var ve boşta 60'dan aşağıya düşmüyor işlemci ısısı. BIOS'tan işlemcinin stok olarak gelen otomatik ayarını kapattım kapatmadan önce 70 küsurlarda takılıyordu. Sıvı soğutma düşünüyorum ML240L...www.technopat.net
Misal.
Orada şunu demişim. İki farklı benchmark'ı birbiriyle karşılaştıramazsın. Aradaki derece farkı ve fiyat farkı göz önünde bulundurulduğunda Liqmaxflo daha iyi.
7800x3dİşlemciniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.