İşlemcinin ayarları standart sadece PBO all Core'yi -30 yaptım onun dışında BIOS'tan RAM frekansı standart ayarları acmak dışında bir işlem yapmadım.İşlemciyi falan mı sınırladın? 120 Watt TDP'li O, Max PPT de 170 Watt.
91 watt görmüş maximum seninki, 90 Watt'ın soğutmasına göre sıcaklıklar fena değil de asıl zincirlerini kırıp bir test etmen lazım gerçek şahlanışında kaç derece yapıyor bu?
Cinebench esnasında açık olsun bu monitör, test sırasında 5-4.9 ghz hızlarında tutunabiliyor mu bütün çekirdekler ?İşlemcinin ayarları standart sadece PBO all Core'yi -30 yaptım onun dışında BIOS'tan RAM frekansı standart ayarları acmak dışında bir işlem yapmadım.
Genel olarak tutunuyor diyebilirim nadir olarak bazı çekirdekilerin 4.7-5 arasında oynadığını gözlemlemiştim ilk testte.Cinebench esnasında açık olsun bu monitör, test sırasında 5-4.9 ghz hızlarında tutunabiliyor mu bütün çekirdekler ?
Tutunuyorsa 5ghz gayet yeterli . Sorun görünmüyor .Genel olarak tutunuyor diyebilirim nadir olarak bazı çekirdekilerin 4.7-5 arasında oynadığını gözlemlemiştim ilk testte.
Yanıtlarınız için teşekkürler.Tutunuyorsa 5ghz gayet yeterli . Sorun görünmüyor .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.