CORSAIR H150 RGB 360mm Islemci Sivi Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile CW-9060054-WW ITOPYA'da
www.itopya.com
Uzun süredir kullandığım soğutucu. Kuvvetli işlemciler için kesin önerimdir. Daha güzel bir görünüm için H150i serisine de bakabilirsiniz ancak fiyatlar artacaktır.
Hepsi bir arada sıvı soğutucular, geleneksel hava soğutucular gibi işlemci ısısını kasanın içinde dağıtmaz, bunun yerine ısıyı kasanın kenarına yönlendirir
CORSAIR H150 RGB 360mm Islemci Sivi Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile CW-9060054-WW ITOPYA'da
www.itopya.com
Uzun süredir kullandığım soğutucu. Kuvvetli işlemciler için kesin önerimdir. Daha güzel bir görünüm için H150i serisine de bakabilirsiniz ancak fiyatlar artacaktır.
Hepsi bir arada sıvı soğutucular, geleneksel hava soğutucular gibi işlemci ısısını kasanın içinde dağıtmaz, bunun yerine ısıyı kasanın kenarına yönlendirir
Hocam ben Corsair icue link h150i lcd 360 mm kullanıyorum, fanlar ve pompa devri tam yükte, 9600x kullanıyorum ama işlemci 75 e kadar çıkabiliyor bazen, termal macun yeni, ben pek memnun değilim bu sıvı soğutmadan. Daha önce icue h100 240 mm kullanıyordum o bile daha iyi soğutuyor, işlemci 65 i geçmiyordu 2 fanlı olmasına rağmen, bi abimde lianli var işlemci 50 55 i geçmiyor, yani gerçekten hayal kırıklığı corsairin bu modeli. Neden sizce böyle?