Ryzen 7 7800XD3 ve Radeon 7900 GRE sistem nasıldır?

İlla daha iyisi vardır da bu şekilde bir hazır sistem almak daha mantıklı olmaz mı?

Şahsen 63K gibi bir bütçede 7900GRE'dense 7900XT falan olmasını tercih ederim. Hem daha güçlü olacak hem de daha fazla VRAM'e sahip olacak.
Ben sadece ekran kartı değil diğer parçaların da kaliteli olması için kendim tek tek baktım bütçem kısıtlı uzun ömürlü kulanmayı düşünüyorum

PSU haricinde uyumsuz bir durum yok, PSU'da tek PCI-e güç kablosu var, 2 PCI-e kablolu bir PSU alın.

Ayrıca hazır sistem olarak daha uyguna alınabilir.
Öneriniz var mı

Ayrı ayrı toplamak yaklaşık 2 kat daha pahalıya patlar

@Smurfcat neye güldün merak ediyorum. Hayatında hiç mi sistem toplamadın
Hazır sistemlere baktım ram ve ssd iyi değil ve ana kart mATX oluyor ileriye dönük bakıyorum biraz da

Eğer kaliteli olmasını istiyorsanız diğer arkadaşlara bakmayın kendiniz toplarsanız çok daha kaliteli parçalar ile toplarsınız ama arada ciddi bir fark çıkacaktır. Ve bu bütçede bir sistemde ekran kartını AMD değil de NVIDIA tarafından seç.

PSU için bütçe nedir?
Maksimum 5k

Eğer kaliteli olmasını istiyorsanız diğer arkadaşlara bakmayın kendiniz toplarsanız çok daha kaliteli parçalar ile toplarsınız ama arada ciddi bir fark çıkacaktır. Ve bu bütçede bir sistemde ekran kartını AMD değil de NVIDIA tarafından seç.
İlk defa topluyorum pek bilgim olmadan yaptım açıkcası önerilere açığım ama bütçem 60-65 arası daha çıkamam

SSD koymadım 1500-2000'lik SSD koyarsanız güzel sistem oldu.
Soğutucu koymayı unutmuşum sistem 70'e yaklaştı ama gerçekten kaliteli oldu.

Geri
Yukarı