Ryzen 7 9800x3D RTX 3060 ekran kartı darboğaz yapar mı?

Bence arkadaş işlemcinin çok güçlü olduğunu ve ekran kartına yeteceğini biliyor, sormak istediği ekran kartının işlemciden bu kadar güçsüz olması sıkıntı yaratır mı?
Yaratmaz islemci tam gucunde calismayacagi icin yorulmaz buda ileride ekran kartina yukseltme yaparsa islemcinin daha uzun omurlu olmasini saglar. Ekran karti darbogazi islemci darbogazi gibi sorun cikartmiyor.

Bence arkadaş işlemcinin çok güçlü olduğunu ve ekran kartına yeteceğini biliyor, sormak istediği ekran kartının işlemciden bu kadar güçsüz olması sıkıntı yaratır mı?
Aynen öğle teşekkür ederim

Yaratmaz islemci tam gucunde calismayacagi icin yorulmaz buda ileride ekran kartina yukseltme yaparsa islemcinin daha uzun omurlu olmasini saglar. Ekran karti darbogazi islemci darbogazi gibi sorun cikartmiyor.T

Teşekkürler ederim şuanlık limit olmadığı icin

@Halil İbrahim 24 elimde MSI MAG CORLEIQUID 240R viV2 sıvı soğutmam var bu işlemciyi idare edermi örnek pubg mobile ortalama sıcaklık kac olur

Son düzenleme:

9800x3D 120W TDP'ye sahip bir işlemci. Buna bakarak soğutmada bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Tabii öncelikle bu soğutmayı bir temizlemen lazım ne kadar süre kullandın bilmiyorum. Bir de termal macun olarak kaliteli bir seçim yapmanı öneririm. Thermal Grizzly veya uygun fiyatlı bir şeyler arıyorsan Arctic MX-4 tavsiye ederim.

Surekli temiz kullanan biriyim duruma göre senede bir veya iki kere macun değişimi yapıyorum ve macun olarakta TG,30 kulanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…