Ryzen 7800x3D için anakart önerisi

eyvallah dostum Msı Pro X870e-p Wıfı buda o fiyatlarda neyse alicaz birini artık

düz olanı yükseklmis e olanı düşmüş hangisinde taksit yakalarsam gamingecesi önemli belki gelir beklicem

düz olanı yükseklmis e olanı düşmüş hangisinde taksit yakalarsam gamingecesi önemli belki gelir beklicem
Eğer alacaksan dediğim gibi Aorus, Gaming, Gaming X, vs. serilerine bak. VRM termalleri daha iyi diğer emsallerine göre.

eyvallah da ileride 5080 alırsam yeterli olur mu acaba

eyvallah da ileride 5080 alırsam yeterli olur mu acaba
Neden olmasın? Olmamasında bir sıkıntı yok kardeşim. Zaten Aorus'a da, Gaming X'e de en kral işlemciyi taksan RTX 5080'i çok rahat besleyecektir. Kuşkun olmasın bu konuda.

Son düzenleme:

Ben MSI Carbon X870 aldım vallahi 20bine vatan indiriminden şimdi 30 ve üstüne satılıyor.

Neden olmasın? Olmamasında bir sıkıntı yok kardeşim. Zaten Aorus'a da, Gaming X'e de en kral işlemciyi taksan RTX 5080'i çok rahat besleyecektir. Kuşkun olmasın bu konuda.
beklediğim çıktı gamingecesine düştü yüzde kaç indirim oluyor bilmiyorum 2k düşer herhalde

Ben MSI Carbon X870 aldım vallahi 20bine vatan indiriminden şimdi 30 ve üstüne satılıyor.
Hayırlısı olsun çok iyi cidden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…