Ryzen 9 3900XT için sıvı soğutma tavsiyesi

anildemirhan

Centipat
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım üzere işlemcim için sıvı soğutma tavsiyenize ihtiyacım var.
ASUS ROG STRIX veya ryuo serisi ya da Thermaltake water 3.0 marka düşünüyorum 240 mm olsun siz olsanız ne alırdınız şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus un argb olanı hocam .Corsair de h115 model yenilenmiş model diyorlar tam emin değilim bana sessiz olsun yeter
Kasanız nedir? Alabiliyorsanız o işlemciye en az 280 almanız faydalı olacaktır.
Kasa dark guardian pro hocam üste 240 ve 280 mm destekliyor
Hocam bu marka nasıl kullanıyor musunuz ?

Asus un argb olanı hocam .Corsair de h115 model yenilenmiş model diyorlar tam emin değilim bana sessiz olsun yeter

Kasa dark guardian pro hocam üste 240 ve 280 mm destekliyor

Hocam bu marka nasıl kullanıyor musunuz ?
Ben biraz görüntü için Corsair olanı önermiştim. SilverStone gerçekten iyi ve tanınmış bir markadır -ülkemizde çok tanınmış olmasada- ve soğutması iyidir fakat bütçeniz gayet yüksek yani daha iyisini alabilirsiniz.

Bu ürün indirime girmiş gerçekten uygun fiyatı var ve 280MM. Söylediğiniz kasaya baktım üst tarafa 2 tane 140MM fan koyabiliyorsunuz ama 280MM sıvı soğutma koyamıyorsunuz. Aslında ön tarafa 360MM veya 280MM sıvı soğutma koyabilirsiniz.

Ben biraz görüntü için Corsair olanı önermiştim. SilverStone gerçekten iyi ve tanınmış bir markadır -ülkemizde çok tanınmış olmasada- ve soğutması iyidir fakat bütçeniz gayet yüksek yani daha iyisini alabilirsiniz.

Bu ürün indirime girmiş gerçekten uygun fiyatı var ve 280MM. Söylediğiniz kasaya baktım üst tarafa 2 tane 140MM fan koyabiliyorsunuz ama 280MM sıvı soğutma koyamıyorsunuz. Aslında ön tarafa 360MM veya 280MM sıvı soğutma koyabilirsiniz.
Ön tarafa koymayı düşünmüyorum hocam kasanın kutusunda 280 üst kısma takılıyor diyor hocam
Evet bütçe 1700 Maximum

Ön tarafa koymayı düşünmüyorum hocam kasanın kutusunda 280 üst kısma takılıyor diyor hocam
Onu 140MM fan için söylemişler. Fan ve radyatör destekleri değişebiliyor kasadan kasaya.

Sistemi aldınız mı? Almadıysanız benim fikrim 3900XT kullanmak yerine 3900X alın. Aradaki deli fiyat farkı sizi yanıltmasın 3900XT tam bir felaket, performansı 3900X ile neredeyse aynı. 3900X ile 3900XT arasındaki bütçeyi de başka bir kasa ile değerlendirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı