Ryzen 9 5900HX $750'a laptop alınır mı?

Oradaki piyasayı nereden bilebiliriz kaçımız fiyatlandırmaları dolarla olan bir ülkede yaşıyoruz? Madem çok merak ediyor bunu bize Türk lirası olarak belirtecek ya da yabancı forumlarda konu açacak.

Az çok yurt dışı piyasasını bilen insanlar var forumda. Benim bildiğim 750 dolara HP Pavilion tarzı giriş segment cihazlar var 0 olarak.

750 dolar olarak bakmak saçma çünkü Technopat'a yurt dışından yazılmıyor yani Türkiye'de yaşıyor eğer yurt dışından alıyorsa bile burada daha ucuza bulabilir

Technopat'a yurt dışından yazıp fikir alan tonca insan var. Her şeyi TR gözü ile yorumlamayin. Arkadaş dolar soruyorsa dolardan yorumlayın. Ayrıca 4K ekranlı 5900HX işlemcili Lenovo Legion S7 gibi bir Ultrabook için TR fiyatı olarak da 23K normal.

Bilgisayarın linkini atar mısın?
Yaşadığım ülkedeki mağazada buldum ikinci el burdaki piyasa göre iyi internette bu laptop yenisi 1500-2000 dolar arasında

Dolarla mı maaş alıyorsunuz şunu Türk lirası olarak yazsanıza.
Yurt dışında yaşıyorum ve dolarla satın alıyoruz ama türkiyeye okumaya geliyorum turkiyede yada burda laptop alacam fiyata göre

Adam belki başka bir ülkeden gelecek onun için fikir istiyor. Biraz aklını kullansana?
Evet Türkiye de bir kaç yıl yaşamaya geliyorum

Cihaz oyun bilgisayarından ziyade bir Ultrabook. 4K ekranda AAA oyun oynamak için hatta AAA değil ETS 2'yi 4K Ultra oynamak için 3050 Ti fazlasıyla yetersiz. Bu cihaz rekabetçi oyunlarda 4K ekran ile güzel işler çıkarır ancak AAA oyunlar için çözünürlüğü 2K medium civarına çekmen gerekebilir.
Ultra book gibi gelmiyor farkındayım ekran kartı 4K yi oyunlar da sağlayacak güçte değil ama işlemcisi 16 çekirdekli Ryzen 9 5.nesil HX (Performans odaklı bir İşlemci ve bu işlemcilere sahip fazla pc olmuyor piyasada olursa pahalı oluyor)

Az çok yurt dışı piyasasını bilen insanlar var forumda. Benim bildiğim 750 dolara HP Pavilion tarzı giriş segment cihazlar var 0 olarak.
Giriş segmenti olan laptop Ryzen 9 5900HX kafa tutabilir mi sırf aklımı kurcalayan kısım bu

Değmez bence sem 2. El hemde 23k
Ama neden değmez?

Technopat'a yurt dışından yazıp fikir alan tonca insan var. Her şeyi TR gözü ile yorumlamayin. Arkadaş dolar soruyorsa dolardan yorumlayın. Ayrıca 4K ekranlı 5900HX işlemcili Lenovo Legion S7 gibi bir Ultrabook için TR fiyatı olarak da 23K normal.
23k normal diyorsunuz bu laptop için sizce tr deki değeri ne kadar

Oyun cok oynamayacaksan guzel deal. Alinir bence.
Zaten fazla oynama fikrim yok daha çok ders çalışacam arada canım çekerse her türlü bir oyuna girebilirim fark etmiyor. Render yaptığım da oluyor. Oyun oynadığım zaman da sırf parasını uygun düşündüğüm için daha çok alasım geldi ama turkiyede laptoplar galiba daha ucuz

Şuan zaten laptopa sahibim sadece fiyatı çok uygun düşündüğüm için almak istiyordum yinede yorumları okuduğum zaman fiyatı hakkında tekrar düşünmem gerekecek galiba

Şuanki laptop beni idare ediyor i7 4.nesil ultrabook

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı