Ryzen 9 5900HX $750'a laptop alınır mı?

4K 144 HZ Ekrani olmasi cok buyuk bir arti. Render icinde cok iyi. Ama iste oyunlarda 4K ekrani kullanamazsiniz o ekran kartiyla. Ama video izlerken, film izlerken falan cok tatmin eder. Bence alinir hocam hayirli olsun simdiden.
Teşekkürler arada oynarım zaten Rtx 3050 Ti nin gücü 1660 ti göre kötü olduğunu duymuştum zaten yinede gta 5 4k de açar ya denerim olmadı :D amacım cidden o fiyata o laptop ne kadar değer olduguydu o adam 23k satıyorsa ben bu laptopu 20k Alicam.

Arada oynayan birisi olduğum için pek 4K düşünmüyorum zaten ama bu fiyata böyle bir laptop bana uygun geliyor arkadaşım attığı ürün de 23 k satılıyor arada 3k farkla ucuza alacam o yüzden değer gibi hissediyorum ama aldığımda bir kaç ay sonra satmak isteyecem gibi duruyor

@SEMIKAANCAKIR ve @DerratiX sizce Türkiye’de bunu satmak istesem satılma ihtimali var mı sonradan elimde kalmasını istemiyorum da satılırsa bile 20K civarında satabilir miyim?

Değmez bence sem 2. El hemde 23k
Türkiye de Ryzen 9 5900HX İşlemcili 3050/3050Ti ekran kartlı laptop fiyatı kaç? Yada 10/11/12.nesil i9 li 3050Ti? Bu laptop larim yenisi ile ikinci eli arasındaki fiyat farkı ne kadar olduğunu da düşündüğümüzde mantıklı gibi geliyor

Bugün son kararımı verip o laptopu alsam mı yoksa suanki laptopa tr gelsem tr de yeni laptop yada ikinci el laptop alsam mı diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
Teşekkürler arada oynarım zaten RTX 3050 Ti'nin gücü 1660 Ti göre kötü olduğunu duymuştum zaten yine de GTA 5 4K de açar ya denerim olmadı :D amacım cidden o fiyata o laptop ne kadar değer olduguydu o adam 23K satıyorsa ben bu laptopu 20k alacağım.

Arada oynayan birisi olduğum için pek 4K düşünmüyorum zaten ama bu fiyata böyle bir laptop bana uygun geliyor arkadaşım attığı ürün de 23 k satılıyor arada 3K farkla ucuza alacağım o yüzden değer gibi hissediyorum ama aldığımda birkaç ay sonra satmak isteyeceğim gibi duruyor

@SEMIKAANCAKIR ve @DerratiX sizce Türkiye'de bunu satmak istesem satılma ihtimali var mı sonradan elimde kalmasını istemiyorum da satılırsa bile 20K civarında satabilir miyim?

Türkiye de Ryzen 9 5900HX İşlemcili 3050/3050Ti ekran kartlı laptop fiyatı kaç? Ya da 10/11/12.nesil i9'li 3050 Ti? Bu laptop larim yenisi ile ikinci eli arasındaki fiyat farkı ne kadar olduğunu da düşündüğümüzde mantıklı gibi geliyor

Bugün son kararımı verip o laptopu alsam mı yoksa şu anki laptopa TR gelsem TR de yeni laptop ya da ikinci el laptop alsam mı diye düşünüyorum.

Her türlü satarsın, 1050 Ti laptopa 12K verip de ucuza aldım diye gezenler var.

Her türlü satarsın, 1050 Ti laptopa 12K verip de ucuza aldım diye gezenler var.
Harbi az önce sahibindeki ilanlara baktım oyuncu laptopu diyip ekran kartsız laptoplara oyuncu mantığı ile satmaya çalışıyorlar bazıları en azından bir çıkartma falan yapıştırıyor anlamasınlar diye ama hayatında hiç oyuncu bilgisayarı görmeyen birisi anca inanır diye düşünüyorum gtx 1050 ti 2gb ile bir halt açmazken o kadar fiyatı fazla bizde 200-300 dolara buluyorsun o laptoplara. Sırf birisi size Bu bilgisayar oyuncu bilgisayarı dediği için oyuncu bilgisayarı olmadığını ne zaman anlicaklar bari bir yerlerinden rgb fışkırsa o bile yok xd Oyuncu laptopu bence oyuncu yapan Ekran kartı (GT yada mx hariç) ve U İşlemci olmaması

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı