Teşekkürler arada oynarım zaten RTX 3050 Ti'nin gücü 1660 Ti göre kötü olduğunu duymuştum zaten yine de GTA 5 4K de açar ya denerim olmadı
amacım cidden o fiyata o laptop ne kadar değer olduguydu o adam 23K satıyorsa ben bu laptopu 20k alacağım.
Arada oynayan birisi olduğum için pek 4K düşünmüyorum zaten ama bu fiyata böyle bir laptop bana uygun geliyor arkadaşım attığı ürün de 23 k satılıyor arada 3K farkla ucuza alacağım o yüzden değer gibi hissediyorum ama aldığımda birkaç ay sonra satmak isteyeceğim gibi duruyor
@SEMIKAANCAKIR ve
@DerratiX sizce Türkiye'de bunu satmak istesem satılma ihtimali var mı sonradan elimde kalmasını istemiyorum da satılırsa bile 20K civarında satabilir miyim?
Türkiye de Ryzen 9 5900HX İşlemcili 3050/3050Ti ekran kartlı laptop fiyatı kaç? Ya da 10/11/12.nesil i9'li 3050 Ti? Bu laptop larim yenisi ile ikinci eli arasındaki fiyat farkı ne kadar olduğunu da düşündüğümüzde mantıklı gibi geliyor
Bugün son kararımı verip o laptopu alsam mı yoksa şu anki laptopa TR gelsem TR de yeni laptop ya da ikinci el laptop alsam mı diye düşünüyorum.