Ryzen 9 7900X işlemci için anakart önerisi

Bütçe
16.000

emreylcnn00

Centipat
Daha fazla  
İşlemci
Ryzen 9 7900x
Elimde Ryzen 9 7900X işlemci var. Bu işlemciye uygun 16 bin TL bütçeyle anakart ve RAM önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ürün genellikle vatan da gece %10 indirimle güzel fiyata düşüyor. Ramlarının rengi de beyaz olsun diye bu RAM'ları seçtim. Fark etmez dersen 3.5-4K civarına da benzer değerde RAM alabilirsin.

Şu ürün genellikle vatan da gece %10 indirimle güzel fiyata düşüyor. Ramlarının rengi de beyaz olsun diye bu RAM'ları seçtim. Fark etmez dersen 3.5-4K civarına da benzer değerde RAM alabilirsin.

Şimdi hocam X670E fiyatında daha güncel MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi almak daha mantıklı olmaz mı bir de 7900X 6000MHz CL30 RAM ile öneriliyor gördüğüm kadarıyla.

Şimdi hocam X670E fiyatında daha güncel MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi almak daha mantıklı olmaz mı bir de 7900X 6000MHz CL30 RAM ile öneriliyor gördüğüm kadarıyla.
Yani önerdiğim anakart gerçekten çok iyi. B850 de tercih edilebilir ama şart değil bana sorarsan gerek de yok. Yine de B850 anakart istiyorsan şu ürüne bakabilirsin.

Yani önerdiğim anakart gerçekten çok iyi. B850 de tercih edilebilir ama şart değil bana sorarsan gerek de yok. Yine de B850 anakart istiyorsan şu ürüne bakabilirsin.

Özellikle istediğimden değil hocam sadece düşünce olarak sorun yaşayan var mı bilmiyorum neticede yeni bir anakart 7900X ile nasıl çalışır sıkıntı yaşatır mı bir fikrim yok Gigabyte B650 Gaming AX V2 aldım XPG caster 6000 MHz CL30 RAM aldım fakat DRAM hatası aldığım için iade gönderdim yerlerine arayış içerisindeyim sıkıntı sorun yaşamak istemiyorum tak çalıştır mantığı ile.

X670E iyidir. 7900X işlemcinizden edit, render işleriyle uğraştığınızı varsayıyorum. O sebeple bir tık bütçe artırıp 64 GB RAM öneririm. Arkadaşın önerdiği XPG Lancer iyi seridir.

Tam olarak işim bu diyemem hocam oyun falan da oynuyorum işlemciyi bir arkadaşımdan uygun fiyata aldığım için tercih ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı