Kasa gerçekten çok büyükmüş. Mantığı anladım. Teşekkürler.
Tam youtuber/şovmen kasası, youtube ve şov paralarıyla alırlar. Zneginin parası züürtün çenesi..
Bekliyorum.Yahu zenginlikle pek alakası yok fakat Lian Li SL120 fanlar gerçekten pahalı bu sistemde ki en masraflı gereksiz parça onlar o konuda hak veririm.
TR'de PC para harcamak dolar tutmak kadar kar getirmese de TL'den daha değerli oluyor ve para değer kaybetmiyor yatırım gibi oluyor diyebilirim.
Yakında 2 kasanın kurulumu montaj ve testlerini Youtube'da paylaşıyor olacağım.
Bekliyorum.
Türkiyedeki herşey USA fiyatı + %20 den %50 ye kadar gidiyor. Ayrıca yine dış ülkelerdeki zamanla inen fiyatlar, bizim soyguncu arkadaşlar saolsun bizim ülkede hiç bir zaman hissedilmiyor. Aynı zamanda herkes birbirinden korktuğu için garantisi bitmiş bir parçayı değerinin yarısında satmak bile neredeyse imkansız.
İnsana koyuyor o kadar fiyat farkı vermek. Bende son model sistemci bir adamım ama 4000 serisi çıkınca 3090 aldım anca. Parayı nasıl kazandığın önemli, ne kadar zorsa o kadar zor oluyor vermesi de.
benzer kasa bende de var. ASUS TUF GT502. Fan kurulumlarını benzer yaptım. Ama Corsair LL120 fanların ledleri arkada kaldıgözükmüyor sinir bozucu bir durum. fanı sadece egzoz olarak kullanırsam ledler gözüküyor. Bir yolu var mı terse falan döndürmek gibi
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.