Power için 10k civarı bir bütçem var, hangisi kaliteli ve iyi besler? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bir de RAM düşünüyorum 2X 32 GB olacak şekilde işlemcimle uyumlu olacak bildiğiniz sağlam bir marka var mıdır aklınızda görselde paylaştığım RAM nasıldır işlemcimle uyumlu çalışırmı?
https://www.sinerji.gen.tr/powerboost-1000w-warrior-80-gold-tam-moduler-pcie-gen-50-guc-kaynagi-p-48242 Yaklaşık bir ayı aşkın bir süredir sürekli görüyordum bu modeli. Diğer modellere göre aşırı uygun fiyatı ve marka algısından ötürü bir türlü yanaşamamıştım. Üstelik PCI-e 5.0 bir ürün...
İleride sistem değişimi için 1000 1250W gibi bir Power gerekmezmi 5000 serisi yakında geliyor sonuçta yeni bir ekran kartına geçerken Power değişmekte istemiyorum o yüzden biraz pahalı bütçe belirttim.
İleride sistem değişimi için 1000 1250W gibi bir Power gerekmezmi 5000 serisi yakında geliyor sonuçta yeni bir ekran kartına geçerken Power değişmekte istemiyorum o yüzden biraz pahalı bütçe belirttim.
En ucuz NZXT C1200 Gold PA-2G1BB-EU 1200 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C1200 Gold PA-2G1BB-EU 1200 W Power Supply özelliklerini incele, 7.769,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Teşekkürler yardımcı olduğunuz için, markaya çok dikkat ediyorum, tanınmamış veya yeni çıkmış markalara pek güvenemiyorum, o yüzden galiba son attığınızı alacağım, tekrardan teşekkürler.
Teşekkürler yardımcı olduğunuz için markaya çok dikkat ediyorum tanınmamış veya yeni çıkmış markalara pek güvenemiyorum o yüzden galiba son attığınızı alacağım tektardan teşekkürler.
Rica ederim. Bende de aynı alerjik durum var. 100 bin TL'lik ürün olsa bile markası kötüyse alasım gelmiyor. NZXT dünyaca bilindik kaliteli bir markadır. Kasa, güç kaynağı ve fan gibi çeşitli ürünleri var. Korkunuz olmasın.
Seasonic Seasonic Vertex GX Serisi Seasonic Vertex GX serisi, yeni nesil sistemleriniz ile mükemmel uyum için yeni nesil 12VHPWR konnektörüne sahiptir. Bu sayede yeni nesil RTX 4000 serisi ekran kartlarınızı birden çok PCI-E güç kablosu ve bir adaptör kullanarak bağlamak yerine güç...