1 1982 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 1.330 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 Artık Ryzen APU işlemcili PC'lere iGPU tanıtılıp Hackintosh kurulabiliyor mu? Bu videoda iGPU artık tanıtılıyor gibi gözüküyor yoksa ben mi yanlış anladım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2023
Artık Ryzen APU işlemcili PC'lere iGPU tanıtılıp Hackintosh kurulabiliyor mu? Bu videoda iGPU artık tanıtılıyor gibi gözüküyor yoksa ben mi yanlış anladım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 NootedRed.kext ile. Ama belirli modeller için geçerli, en son Renoir desteği gelmişti diye hatırlıyorum. Ayrıca fazla yeni değil, Mayıs ayında AMD Ryzen sisteme macOS kurduğumu hatırlıyorum. Grafik hızlandırma aktif. Artı 0 Eksi
NootedRed.kext ile. Ama belirli modeller için geçerli, en son Renoir desteği gelmişti diye hatırlıyorum. Ayrıca fazla yeni değil, Mayıs ayında AMD Ryzen sisteme macOS kurduğumu hatırlıyorum. Grafik hızlandırma aktif.