cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 792 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 5 Kasım 2020 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi AMD'nin Ryzen Balanced güç seçeneği mi AMD Ryzen High Performance seçeneği mi yoksa Yüksek Performans seçeneğini seçmeliyim?
Başlıkta da gördüğünüz gibi AMD'nin Ryzen Balanced güç seçeneği mi AMD Ryzen High Performance seçeneği mi yoksa Yüksek Performans seçeneğini seçmeliyim?
xMagician Megapat Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 409 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #2 Ben Yüksek Performansı tercih ediyorum. Çoğu kişi en iyi performans ayarının bu olduğunu söylüyor. Artı 0 Eksi
KatliyeN Picopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2020 #3 xMagician dedi: Ben yüksek performansı tercih ediyorum. Çoğu kişi en iyi performans ayarının bu olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... Nereden seçiyoruz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
xMagician dedi: Ben yüksek performansı tercih ediyorum. Çoğu kişi en iyi performans ayarının bu olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... Nereden seçiyoruz?
KS KS cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 792 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 5 Kasım 2020 #4 KatliyeN dedi: Nereden seçiyoruz. Genişletmek için tıkla... Kardeşim, başlata geliyosun güç seçenekleri yazıyosun enter'a basıyosun karşına geliyo Artı 0 Eksi
KatliyeN dedi: Nereden seçiyoruz. Genişletmek için tıkla... Kardeşim, başlata geliyosun güç seçenekleri yazıyosun enter'a basıyosun karşına geliyo
ilke.g Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Sistem Özellikleri [b]Sistem Özellikleri[/b] ──────────────────────────── [b]İşlemci:[/b] AMD Ryzen 7 9800X3D (5.2 GHz, 8 Çekirdek, 104MB Cache, 4nm, Tray) [b]Anakart:[/b] ASUS TUF GAMING B650-E WIFI (AM5, DDR5, 8000MHz OC, RGB, ATX) [b]Ekran Kartı:[/b] Sapphire Radeon RX 9070 XT Nitro+ Gaming OC 16GB GDDR6 (256-Bit) [b]RAM:[/b] Corsair Vengeance EXPO 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 (CMK32GX5M2E6000Z36) [b]Depolama:[/b] TwinMOS 2TB NVMe Gen4 M.2 SSD (Ok Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #5 Ben sadece Ryzen Balanced görebiliyorum. Bir ayarı kodu var mı acaba? Artı 0 Eksi
KatliyeN Picopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2020 #6 cLaww dedi: Kardeşim, başlata geliyorsun güç seçenekleri yazıyorsun Enter'a basıyorsun karşına geliyor Genişletmek için tıkla... He onu yapmıştım sağ ol. ilke.g dedi: Ben sadece Ryzen balanced görebiliyorum. Bir ayarı kodu var mı acaba? Genişletmek için tıkla... YouTube'da var. Artı 0 Eksi
cLaww dedi: Kardeşim, başlata geliyorsun güç seçenekleri yazıyorsun Enter'a basıyorsun karşına geliyor Genişletmek için tıkla... He onu yapmıştım sağ ol. ilke.g dedi: Ben sadece Ryzen balanced görebiliyorum. Bir ayarı kodu var mı acaba? Genişletmek için tıkla... YouTube'da var.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 8.006 Makaleler 6 Çözümler 32 5 Kasım 2020 #7 Bana kalırsa en iyisi Windows'un ''Dengeli'' profili. Artı 0 Eksi
lrkende Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 5 Kasım 2020 #8 Bende Ryzen var ama güç seçeneklerinde ayarı yok. Artı 0 Eksi
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 5 Kasım 2020 #9 fushigurotoji dedi: Bana kalırsa en iyisi Windows'un ''Dengeli'' profili. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayanlar için değil ama . Artı 1 Eksi
fushigurotoji dedi: Bana kalırsa en iyisi Windows'un ''Dengeli'' profili. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayanlar için değil ama .
MUBAREK Kilopat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 448 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #10 lrkende dedi: Bende Ryzen var ama güç seçeneklerinde ayarı yok. Genişletmek için tıkla... Chipset driverlarini kurman lazım hocam. Yoksa karşınıza böyle bir ayar çıkmaz. Artı 0 Eksi
lrkende dedi: Bende Ryzen var ama güç seçeneklerinde ayarı yok. Genişletmek için tıkla... Chipset driverlarini kurman lazım hocam. Yoksa karşınıza böyle bir ayar çıkmaz.