Ryzen Balanced vs. Ryzen High Performance vs. Yüksek Performans

cLaww

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veritabanı Programcılığı
Başlıkta da gördüğünüz gibi AMD'nin Ryzen Balanced güç seçeneği mi AMD Ryzen High Performance seçeneği mi yoksa Yüksek Performans seçeneğini seçmeliyim?

Ben CMD üzerinden kod ile o ayarı açtım. YouTube'da videosu var. Bakıp uygulayabilirsiniz.

Anakart modelinizi bilmiyorum ama örnek verecek olursam. B450M AMD chipset driver yazıp arayın. AMD'nin resmi sitesi dışında hiçbir yerden indirim yapmayın.

Kodu bana da verir misiniz lütfen. Az önce kurdum chipset Driver'ımı fakat sadece AMD Ryzen Balanced var güç seçenekleri kısmında.
Anakartım: ASUS B350 Prime M-A
İşlemcim: AMD Ryzen 1500X

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyip uygulamanızı öneririm. İşlemicinizi nihai performans ayarında kullanabiliyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyip uygulamanızı öneririm. İşlemicinizi nihai performans ayarında kullanabiliyorsun.

Ne kadar FPS arttırır peki?

Hocam kurdum şimdi hangi güç planını önerirsiniz peki? Razer Cortex kullanıyorum ayrıca. Onun güç planı mı, Ryzen High Performance mi yoksa yüksek performans mı?

Ben ryzen balanced kullanıyorum hocam. Bu tamamen size kalmış. Çok oyun oynayan biri high performans seçer. Size kalmış

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı