Ryzen Güç Planı Gözükmüyor

Tabiki. Ne kadar güncel, o kadar iyi.

Kendi sitesinden baktım hipset sürücüsüne. Sistemim R5 2600 ve RX 590. Sürücü indi ancak bende ekran kartı driveri 19.1.2 var kurarken uyarı geldi zaten mevcut sürüm var diye. Acaba ekran kartı sürücüsünü kurarken chipset te kurmuş oldu heralde?

Kendi sitesinden baktım hipset sürücüsüne. Sistemim R5 2600 ve RX 590. Sürücü indi ancak bende ekran kartı driveri 19.1.2 var kurarken uyarı geldi zaten mevcut sürüm var diye. Acaba ekran kartı sürücüsünü kurarken chipset te kurmuş oldu heralde?
Kurarken aynı şeyi bende gördüm az önce ama sağ tarafta yerel sürücü adı altındaki sürücüyü kurma aşamasına geldiğimde kurduklarına göz attığımda bende hiçbiri yoktu. O yüzden yerel sürücüyü kurdum.

Kurarken aynı şeyi bende gördüm az önce ama sağ tarafta yerel sürücü adı altındaki sürücüyü kurma aşamasına geldiğimde kurduklarına göz attığımda bende hiçbiri yoktu. O yüzden yerel sürücüyü kurdum.

Teşekkürler bilgilendirme için. Ben kurmadım, sanırım 19.1.2 içinde chipsette mevcuttu.

Bahsettiğiniz şeyi nerden kurdunuz link verebilir misiniz ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı