- Katılım
- 17 Aralık 2018
- Mesajlar
- 1.176
- Çözümler
- 1
Bunu tesadüfen gördüm ve Ryzen işlemci kullananlar için güç seçeneklerinde Ryzen güç planı oluyormuş fakat bende yok. Ne yapmam gerek bu konuda?
Bir şey sorabilir miyim ?
Tabiki. Ne kadar güncel, o kadar iyi.
Kurarken aynı şeyi bende gördüm az önce ama sağ tarafta yerel sürücü adı altındaki sürücüyü kurma aşamasına geldiğimde kurduklarına göz attığımda bende hiçbiri yoktu. O yüzden yerel sürücüyü kurdum.Kendi sitesinden baktım hipset sürücüsüne. Sistemim R5 2600 ve RX 590. Sürücü indi ancak bende ekran kartı driveri 19.1.2 var kurarken uyarı geldi zaten mevcut sürüm var diye. Acaba ekran kartı sürücüsünü kurarken chipset te kurmuş oldu heralde?
Kurarken aynı şeyi bende gördüm az önce ama sağ tarafta yerel sürücü adı altındaki sürücüyü kurma aşamasına geldiğimde kurduklarına göz attığımda bende hiçbiri yoktu. O yüzden yerel sürücüyü kurdum.
Bahsettiğiniz şeyi nerden kurdunuz link verebilir misiniz ?Kendi sitesinden baktım hipset sürücüsüne. Sistemim R5 2600 ve RX 590. Sürücü indi ancak bende ekran kartı driveri 19.1.2 var kurarken uyarı geldi zaten mevcut sürüm var diye. Acaba ekran kartı sürücüsünü kurarken chipset te kurmuş oldu heralde?
AMD'nin kendi sitesinden ekran kartı yükleme kısmından kurdum. Ondan sonra anakartın sitesinden chipset driveri indirdim. 18.1.3 sürümdü. Kurarken zaten güncel yazılım kurulu dedi. Kurmadım.Bahsettiğiniz şeyi nerden kurdunuz link verebilir misiniz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.