Çözüldü Ryzen işlemci çıkmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmet56

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Middle Software Developer
Merhaba, A320M-F anakartım var. İşlemciyi taktım görüntü gelmiyordu. BIOS güncellemesi yapmak için çıkarayım dedim ama ne yazık ki çıkmıyor. Ne yaptıysam çıkaramadım. Sanki kaynak yapmışlar gibi çıkmıyor.

Çözüm
Soğutucu mu yoksa işlemci mi çıkmıyor?

Soğutucu çıkmıyorsa, civataları gevşettikten sonra sağa sola kıvırarak çekin, macun vakum yapıyordur.

İşlemci çıkmıyorsa da işlemci kilidini açın. (Videoda görünen kolu yukarı kaldıracaksınız.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Soğutucu çıkmıyorsa, civataları gevşettikten sonra sağa sola kıvırarak çekin, macun vakum yapıyordur.

İşlemci çıkmıyorsa da işlemci kilidini açın. (Videoda görünen kolu yukarı kaldıracaksınız.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Çok teşekkür ederim çıkardım işlemciyi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı