ahmet56 Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Middle Software Developer 5 Ocak 2022 #1 Merhaba, A320M-F anakartım var. İşlemciyi taktım görüntü gelmiyordu. BIOS güncellemesi yapmak için çıkarayım dedim ama ne yazık ki çıkmıyor. Ne yaptıysam çıkaramadım. Sanki kaynak yapmışlar gibi çıkmıyor.
Merhaba, A320M-F anakartım var. İşlemciyi taktım görüntü gelmiyordu. BIOS güncellemesi yapmak için çıkarayım dedim ama ne yazık ki çıkmıyor. Ne yaptıysam çıkaramadım. Sanki kaynak yapmışlar gibi çıkmıyor.
Çözüm Taptic 5 Ocak 2022 Soğutucu mu yoksa işlemci mi çıkmıyor? Soğutucu çıkmıyorsa, civataları gevşettikten sonra sağa sola kıvırarak çekin, macun vakum yapıyordur. İşlemci çıkmıyorsa da işlemci kilidini açın. (Videoda görünen kolu yukarı kaldıracaksınız.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Soğutucu mu yoksa işlemci mi çıkmıyor? Soğutucu çıkmıyorsa, civataları gevşettikten sonra sağa sola kıvırarak çekin, macun vakum yapıyordur. İşlemci çıkmıyorsa da işlemci kilidini açın. (Videoda görünen kolu yukarı kaldıracaksınız.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 5 Ocak 2022 #2 Soğutucu mu yoksa işlemci mi çıkmıyor? Soğutucu çıkmıyorsa, civataları gevşettikten sonra sağa sola kıvırarak çekin, macun vakum yapıyordur. İşlemci çıkmıyorsa da işlemci kilidini açın. (Videoda görünen kolu yukarı kaldıracaksınız.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Soğutucu mu yoksa işlemci mi çıkmıyor? Soğutucu çıkmıyorsa, civataları gevşettikten sonra sağa sola kıvırarak çekin, macun vakum yapıyordur. İşlemci çıkmıyorsa da işlemci kilidini açın. (Videoda görünen kolu yukarı kaldıracaksınız.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.818 Çözümler 11 5 Ocak 2022 #3 Yanlış takılmış olabilir mi? İlk başta doğru taktınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS ahmet56 Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Middle Software Developer 5 Ocak 2022 #4 Taptic dedi: Soğutucu mu yoksa işlemci mi çıkmıyor? Soğutucu çıkmıyorsa, civataları gevşettikten sonra sağa sola kıvırarak çekin, macun vakum yapıyordur. İşlemci çıkmıyorsa da işlemci kilidini açın. (Videoda görünen kolu yukarı kaldıracaksınız.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim çıkardım işlemciyi Artı 0 Eksi
Taptic dedi: Soğutucu mu yoksa işlemci mi çıkmıyor? Soğutucu çıkmıyorsa, civataları gevşettikten sonra sağa sola kıvırarak çekin, macun vakum yapıyordur. İşlemci çıkmıyorsa da işlemci kilidini açın. (Videoda görünen kolu yukarı kaldıracaksınız.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim çıkardım işlemciyi
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 5 Ocak 2022 #5 @ahmet56 Rica ederim. Artı 0 Eksi