Ryzen ve GTX 1050 sistem video izlerken takılıyor

cevo

Decapat
Bilgisayarımı 126 ekran televizyona HDMI ile bağlıyorum. İzlediğim dizilerde ve çok nadiren oynadığım düşük kalitede oyunda eş zamanlı takılmalar meydana geliyor, ekran kartım arızalandı diye şüphe edip Youtube'den bir video açıp izlediğimde bu sorun ile karşılaşmıyorum fakat şüpheleniyorum bu konudan. Bundan önce ise foruma yine bir konu açmıştım bilgisayarımın özelliklerini yazıp, bilgisayarımın restart atması durumunda. Çıkan sonuçlar ve bazılarının sistemden görme olanağım olduğunu söyledi ve baktığımda ise "kernel power 41-63 hatasından düzgün kapatılamadan yeniden başlatılmış " diye bir hata ile karşılaştım.

Ondan sonraki bazı kullanıcıların yorumları sürekli PSU yüzünden olduğunu söyledi, zaman dolayısı ile fazla giremiyorum haftanın iki-üç günü 3-4 saat giriyorum. Samp RP sunucusunda rol yapıyorum, bazen de video izliyorum. Dizi izleyeyim fakat takılmalar canımı sıktı, bu sitelerden de kaynaklanma ihtimali var mı ya da çok yüksek çözünürlük olduğu için mi? Çünkü, diziyi tam ekran yapınca kesilme fazlalaşıyor ve fazla fark ediliyor normal şekilde hiç fark edilmeyecek şekilde azalıyor. Tek korkum ekran kartımın yanması.
Sistem:
  • PSU TT 650 W 60 bronze
  • Anakart MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC
  • Corsair Vengeance Kırmızı 8GB 2400MHz DDR4 RAM 1x8
  • Ekran kartı: GTX 1050 2 GB 128 bit

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı