Hocam 3060Tİ alabilirsiniz. Ama fazla beklememe açısından hemen alabilirsiniz RX6600'ü. En uygun F/p ekran kartı. 2-3K yı bilgisayarınızın başka parçalarına yatırabilirsiniz. RX6600'ün fanları daha iyi diye biliyorum. (ASUS modelinde)
Hocam 3060Tİ alabilirsiniz. Ama fazla beklememe açısından hemen alabilirsiniz RX6600'ü. En uygun F/p ekran kartı. 2-3K yı bilgisayarınızın başka parçalarına yatırabilirsiniz.
Hocam ben RX6600 kullanıyorum Nvidia Fanboyları sizide etkilemiş... 6000 serilerinde hata ciddi anlamda düştü. Hata vermesi İmkansız neredeyse. Zotac iyi bir marka alınabilir. Siz onları dinlemeyin. Çoğu oyunu fan çalışmadan oynayabilirsin. Ekran kartı kalın olduğu için daha az ısınıyor 6600 modelinde. İsterseniz daha iyi modelini alabilirsiniz 6600XT. Emin olun çok memnun kalıcaksınız.
Hocam ben RX6600 kullanıyorum NVIDIA fanboyları sizi de etkilemiş... 6000 serilerinde hata ciddi anlamda düştü. Hata vermesi imkansız neredeyse. Zotac iyi bir marka alınabilir. Siz onları dinlemeyin. Çoğu oyunu fan çalışmadan oynayabilirsin. Ekran kartı kalın olduğu daha az ısınıyor 6600 modelinde. İsterseniz daha iyi modelini alabilirsiniz 6600XT.
Bir de anakartım çok küçük (A520 mk 2)mesela geçen gün işlemci fanım bozuldu yeni bir tane aldım gameforce copper 6 diye RAM'e temas etti diye RAM kılıfını çıkardım öyle oturdu anca sığar mı diye bir şüphedeyim
Bir de anakartım çok küçük (A520 mk 2)mesela geçen gün işlemci fanım bozuldu yeni bir tane aldım gameforce copper 6 diye RAM'e temas etti diye RAM kılıfını çıkardım öyle oturdu anca sığar mı diye bir şüphedeyim
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.