Çok sağolun teşekkür ederimBen de 600W kullanıyorum Aynı sistem bende de var şunu öneririm. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a600dn-600-w-fiyati,209593222.html
bir sürü koruması var hocam. Güvenebilirsiniz. 650W 'da alabilirsin daha rahat olursunuz
Anakartınız uyuyor,Kasanız'da uyuyor, PSU 'da buldunuz. Yardım edebildiysem ne mutlu.Çok sağolun teşekkür ederim
Anakartınız uyuyor, Kasanız'da uyuyor, PSU'da buldunuz. Yardım edebildiysem ne mutlu.
Ee şey işlemci şu anda kaçıncı nesil olmalı 7.nesil var iyi midir :/
Bir de ekran kartını hangi marka önerirsiniz (ASUS, sapphirefalan filan,)
Nasıl Yani Amd Ryzen 5 5600 Alacağım ve bunun için hangi ekran kartını iyi besler dedim.Alacağım İşlemci de (Linkini Attım) 7. Nesil Olduğu İçin iyimi diye size sordumASUS en iyisi. İşlemci 12400F gider 12400F'nin aşağısı hep darboğaz yapar o ekran kartına. Konu başlığına Ryzen 5 5600 yazmışsınız ama. Neden İntel yazdınız ?
Hocam Bütçenizi geçer mi bilmem ama ASUS alırsanız çok daha iyi olur.Ee şey işlemci şu anda kaçıncı nesil olmalı 7.nesil var iyi midir :/
Bir de Ekran Kartını Hangi MArka Önerirsiniz (ASUS, sapphirefalan filan,)
Amd Ryzen 5 5600 6C 3.5GHz 32MB AM4 Kutusuz Fansız İşlemci - Fiyatı, Yorumları
Amd Ryzen 5 5600 6C 3.5GHz 32MB AM4 Kutusuz Fansız İşlemci yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Asrock RX 6600 XT Challenger D OC RX6600XT-CLP-8GO 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asrock RX 6600 XT Challenger D OC RX6600XT-CLP-8GO 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com MSI MAG A600DN 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A600DN 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A600DN 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şu an Böyle Görünüyor 15700 TL
Hocam şuan İntel mi kullanıyorsunuz ? İntel Anakartları AMD işlemcilerine uygun değil. İnteller dikdörtgen şeklinde. AMD kare şeklinde.Nasıl Yani Amd Ryzen 5 5600 Alacağım ve bunun için hangi ekran kartı iyi besler dedim.Alacağım İşlemci de (Linkini Attım) 7. Nesil Olduğu İçin iyimi diye size sordum
Hayır değil am4Hocam şuan İntel mi kullanıyorsunuz ?
Ne ÖnerirsinizHocam Bütçenizi geçer mi bilmem ama ASUS alırsanız çok daha iyi olur.
Tamam hocam ben yanlış anlamışım. ASUS Ekran kartları en iyisi. RX6600 soğutma performansı harika. Hatta oyunda 60 derece olan ekran kartı 1 dakika bile sürmeden 50'lere düşüyor. (60 derecelere zor çıkıyor ekran kartı)Hayır yazmıştım zaten ilk mesajımda Amd Ryzenn 3 4100 4 çekirdekli kullanıyorum
Ne Önerirsiniz
Hocam ASUS unkiler 25 k amaTamam hocam ben yanlış anlamışım. ASUS Ekran kartları en iyisi. RX6600 soğutma performansı harika. Hatta oyunda 60 derece olan ekran kartı 1 dakika bile sürmeden 50'lere düşüyor. (60 derecelere zor çıkıyor ekran kartı)
Nasıl Hocam ?Hocam ASUS unkiler 25 k ama