Ryzenn 5 5600 hangi ekran kartını besler?

Aslında 2-3K daha katıp 3060 Ti alsam iyi olmaz mı yoksa yine 6600 mü?
Hocam 3060Tİ alabilirsiniz. Ama fazla beklememe açısından hemen alabilirsiniz RX6600'ü. En uygun F/p ekran kartı. 2-3K yı bilgisayarınızın başka parçalarına yatırabilirsiniz. RX6600'ün fanları daha iyi diye biliyorum. (ASUS modelinde)

Hocam 3060Tİ alabilirsiniz. Ama fazla beklememe açısından hemen alabilirsiniz RX6600'ü. En uygun F/p ekran kartı. 2-3K yı bilgisayarınızın başka parçalarına yatırabilirsiniz.
şu alınmaz değilmi 8.500 internette çok fazla amd ekran kartı sorunları görüyorum ondan çekingenim amd ye biraz

şu alınmaz değilmi 8.500 internette çok fazla amd ekran kartı sorunları görüyorum ondan çekingenim amd ye biraz
Hocam ben RX6600 kullanıyorum Nvidia Fanboyları sizide etkilemiş... 6000 serilerinde hata ciddi anlamda düştü. Hata vermesi İmkansız neredeyse. Zotac iyi bir marka alınabilir. Siz onları dinlemeyin. Çoğu oyunu fan çalışmadan oynayabilirsin. Ekran kartı kalın olduğu için daha az ısınıyor 6600 modelinde. İsterseniz daha iyi modelini alabilirsiniz 6600XT. Emin olun çok memnun kalıcaksınız.

Hocam ben RX6600 kullanıyorum NVIDIA fanboyları sizi de etkilemiş... 6000 serilerinde hata ciddi anlamda düştü. Hata vermesi imkansız neredeyse. Zotac iyi bir marka alınabilir. Siz onları dinlemeyin. Çoğu oyunu fan çalışmadan oynayabilirsin. Ekran kartı kalın olduğu daha az ısınıyor 6600 modelinde. İsterseniz daha iyi modelini alabilirsiniz 6600XT.

Bir de anakartım çok küçük (A520 mk 2)mesela geçen gün işlemci fanım bozuldu yeni bir tane aldım gameforce copper 6 diye RAM'e temas etti diye RAM kılıfını çıkardım öyle oturdu anca sığar mı diye bir şüphedeyim

Bir de anakartım çok küçük (A520 mk 2)mesela geçen gün işlemci fanım bozuldu yeni bir tane aldım gameforce copper 6 diye RAM'e temas etti diye RAM kılıfını çıkardım öyle oturdu anca sığar mı diye bir şüphedeyim
Araştıralım. Hocam anakartınız A520 mk v2 mi yanlış yazmayalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı