O bana da oluyor hocam nedenini bende bulamadım neden olduğunu.ya fotoğrafı yüklüyorum yüklennilen dosya boyutu nedeniyle sunucu tarafından işlenememiştir diyor
O bana da oluyor hocam nedenini bende bulamadım neden olduğunu.
Yok hocam. Bir konu açtım cevap gelmesini bekliyorum.İlla lazımsa DC'den atabilirim
şimdi aklıma geldi İşlemci fanı anakartım kadar neredeyseYok hocam. Bir konu açtım cevap gelmesini bekliyorum.
Hocam kasanızın modeli nedir ? @ksaastaşimdi aklıma geldi İşlemci fanı anakartım kadar neredeyse![]()
YAv bi türlü bulamadım evkurdan toplu olarak almıştım markası quadro kasanın,ama ne yazsam çıkmıyo internette tam aynısıHocam kasanızın modeli nedir ?
Hocam sığar diyorlar. Anakartınıza da uyuyor. Alabilirisiniz.YAv bi türlü bulamadım evkurdan toplu olarak almıştım markası quadro kasanın,ama ne yazsam çıkmıyo internette tam aynısı
Oh atabildim sonunda resim,kasa bu benim değil biri satmayua çalışıyo ordan buldum![]()
psu da almam lazım 600watt yeter değilmiHocam sığar diyorlar.
Ben de 600W kullanıyorum Aynı sistem bende de var şunu öneririm. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a600dn-600-w-fiyati,209593222.htmlpsu da almam lazım 600watt yeter değilmi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.