E Efesemiizz Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 Merhaba ben şu ürünü aldım S-Link SLX-BL100 USB 3.5 Jack Receiver Transmitter Bluetooth Araç Kiti Fiyatı ve Özellikleri amacım PC'den Bluetooth olmasıydı ama flash belllek gibi gözüküyor. Yardım eder misiniz?
Merhaba ben şu ürünü aldım S-Link SLX-BL100 USB 3.5 Jack Receiver Transmitter Bluetooth Araç Kiti Fiyatı ve Özellikleri amacım PC'den Bluetooth olmasıydı ama flash belllek gibi gözüküyor. Yardım eder misiniz?
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 23 Haziran 2024 #2 Efesemiizz dedi: Merhaba ben şu ürünü aldım S-Link SLX-BL100 USB 3.5 Jack Receiver Transmitter Bluetooth Araç Kiti Fiyatı ve Özellikleri amacım PC'den Bluetooth olmasıydı ama flash belllek gibi gözüküyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... İşlevini yerine getiriyorsa nasılsın göründüğünün önemi var mı? Artı 0 Eksi
Efesemiizz dedi: Merhaba ben şu ürünü aldım S-Link SLX-BL100 USB 3.5 Jack Receiver Transmitter Bluetooth Araç Kiti Fiyatı ve Özellikleri amacım PC'den Bluetooth olmasıydı ama flash belllek gibi gözüküyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... İşlevini yerine getiriyorsa nasılsın göründüğünün önemi var mı?
KS KS E Efesemiizz Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 nvidia dedi: İşlevini yerine getiriyorsa nasılsın göründüğünün önemi var mı? Genişletmek için tıkla... getirmiyo işte bluetooth olarak kullanmak istiyorum Artı 0 Eksi
nvidia dedi: İşlevini yerine getiriyorsa nasılsın göründüğünün önemi var mı? Genişletmek için tıkla... getirmiyo işte bluetooth olarak kullanmak istiyorum