S Pen için uç önerisi

Redmi pad Pro ücretsiz olarak normal kılıf veriyor klavyesi mevcut değil kupon ile 10600 TL +1.5k da kalemi ile 12K ya geliyor benim için fiyatı avantajlı ama ben bu cihazı neredeyse full kalemi aktif bir şekilde not tutacağım, bilgi sığlığı olması beni Redmi pad Pro'dan itiyor. Büyük ihtimal Samsung kalem konusunda çok farklıdır.
Pad Pronun kalemi hakkında bir bilgim yok ama büyük ihtimal SPen kadar iyi değildir kalem deneyimi. Ben notlarımı not defterine tutan biriydim fakat tabletin kalemiyle tanıştıktan sonra tablette not almaya başladım.

Redmi Pad Pronun klavyeli kılıfı 1800 TL onu da alırsanız çok iyi olabilir.

Orijinal uç satılmıyor maalesef. Ben de Tab S9 kullanıcısıyım ve uç maalesef ki 3-4 ay kullanımdan sonra yıprandığı için artık yazması zor oluyor. Eğer Samsung'un kendi sitesindeki yorumları okuyacak olursanız aynı sorunu yaşayan çok fazla kişinin olduğunu görebilirsiniz.

Siz yeni uç aldınız mı?

Pad Pro'nun kalemi hakkında bir bilgim yok ama büyük ihtimal S Pen kadar iyi değildir kalem deneyimi. Ben notlarımı not defterine tutan biriydim fakat tabletin kalemiyle tanıştıktan sonra tablette not almaya başladım.

Redmi pad Pro'nun klavyeli kılıfı 1800 TL onu da alırsanız çok iyi olabilir.

Evet Samsung yıllardır kalem üretiyor üstlerine yoktur büyük yarın inceleyeceğim dünya gözüyle bir göreyim teşekkürler önerin için iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı