S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of Chornobyl önceki oyunlar oynanmadan oynanır mı?

Winterss

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu ön siparişten almıştım ancak önceki oyunları oynamadım. Hikayesel olarak çok şey kaçırır mıyım önceki oyunları oynamasam?

Yani önceki oyunlar ile direk bağlantısı olmasa da bu evreni tanıman için elbette ilk oyunları oynasan daha iyi olurdu. Ama oynamasan da olur. Hikaye olarak belli bağlantı durumları isimler vs geçebilir. Biz de bilmiyoruz tam olarak hikayeyi ama bana kalırsa mutlaka geçecektir. Ayrıca oradaki mekanlar tasarımlar hepsi ilk oyunlarda da var.

Yerinde olsaydım daha önce söylerdim çıkışa az bir süre ben yerinde olsam 3 oyunu da oynar bitirir öyle 2'ye başlardım.

Oyunu ön siparişten almıştım ancak önceki oyunları oynamadım. Hikayesel olarak çok şey kaçırır mıyım önceki oyunları oynamasam?

Geliştirici gerek yok demiş ama ben DC grubuna sorduğum da oyuncular oynanması gerek demişti 600TL Ultimate aldığım günden beri oyunu bekliyorum

Geliştirici gerek yok demiş ama ben DC grubuna sorduğum da oyuncular oynanması gerek demişti 600TL Ultimate aldığım günden beri oyunu bekliyorum.

Yani gerek yok demesi evet yeni temiz bir hikaye ve neredeyse 3 oyundaki tüm maplere sahip devasa bir harita diyor. Ama bana kalırsa da ilk 3 oyun oynanmalı

Zone da neler oldu? Neden böyle? 3 oyun çok güzel büyük bir hikayeyi anlatıyor ve bağlantılar da çok iyi. Yani ben mutlaka oynardım ama bu kısa sürede arkadaş yetiştirebilir mi bilemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı