S.T.A.L.K.E.R. 2 resmi Türkçe dil desteğiyle beraber geliyor!

Keşke bir de önerilen olarak RTX2070 Süper istemese. İnşallah belirtilen ayar 2k veya RT açık 1080p için falandır. Orta grafik ayarlarinda 60fps içinse eğer çok kötü.

Oyun GP'de olmasına rağmen yapmış olmaları çok iyi. Ne varsa bu nispeten küçük çaplı stüdyolarda var zaten.
Hocam zaten bu işler heves meselesi Tr yamanın maliyeti ne kadar olabilir ki?Anonymus çeviriye ver 10k 20k çevirirler her türlü.
Keşke bir de önerilen olarak RTX2070 Süper istemese. İnşallah belirtilen ayar 2k veya RT açık 1080p için falandır. Orta grafik ayarlarinda 60fps içinse eğer çok kötü.
Hocam önerilen 1080p yüksek ya da ultra ayarlar için oluyor genelde.

Hocam önerilen 1080p yüksek ya da ultra ayarlar için oluyor genelde.
Hocam aslında onun için bile fazla sayılır. 2070 super dediğimiz kart benim bildiğim 3060'dan falan daha güçlü bir kart. Bu demek oluyor ki yakın gelecekte en az 10 bin TL'lik kartlar zorunluluk olacak.

Hocam aslında onun için bile fazla sayılır. 2070 super dediğimiz kart benim bildiğim 3060'dan falan daha güçlü bir kart. Bu demek oluyor ki yakın gelecekte en az 10 bin TL'lik kartlar zorunluluk olacak.
Bende 6600var dying light 2 max ayarlarda 55e falan düşüyor bazı yerlerde.Rdr 2ultrada 47lere düşüyor.Alışacağız artık 3060a giriş seviyesi diyen var.

Hocam zaten bu işler heves meselesi Tr yamanın maliyeti ne kadar olabilir ki?Anonymus çeviriye ver 10k 20k çevirirler her türlü.
Orası öyle hocam. Türkçe dil desteği isteyince küfretmişsin gibi tepki veren, "ağbi niye uğraşsın" diyenlerin öğrenmesi lazım aslında bunu.

S.T.A.L.K.E.R. 2 mağaza sayfasına girdim. Desteklenen diller arasına Türkçe de eklenmiş. Çok güzel bir haber. Oyun bir ara geliştirilmesi durmuştu. Geçen günlerde tekrardan başlamış. Mağaza sayfasına göre oyun Aralık 2022'de çıkıyor. Oyunun fiyatı 60 dolar 345 TL. Böylece Türkçe çıkacak oyunlar arasına bir oyun daha girmiş oldu.🙂 Umarım oyun bir daha ertelenmeden beklenene değer bir oyun olarak karşımıza çıkar.

Büyük büyük adı R ile başlayan firma görsün bunları. Türkçe dil desteğinin olması gerçekten takdire şayan bir hareket.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı