S10 kaç yıl götürür?

A7 2016 telefonum amiral gemisi bir telefon olmamasına rağmen 4 yıl iyi dayandı. Daha anca anca kasmalar sıkıntılar başlıyor. Senin bahsettiğin telefonun yüksek seviyede bir telefon olduğunu düşünürsek batarya değişikliğiyle 5-6 yıl rahat kullanırsın diye düşünüyorum.

Ben zaten J5 2016 kullanıyorum aktif olarak 4 sene dayandı bana da oyun oynatmadığı için dayandı bana :)

Benim gibi aldığı şeylerle duygusal bağ kurabilen bir insansan ve temiz kullanıyorsan tatmin edecek bir sürede götürür. 2016'da S7 aldım hala kullanıyorum, performans ve batarya anlamında beklentilerimi şu anda bile karşılamakta.

Benim gibi aldığı şeylerle duygusal bağ kurabilen bir insansan ve temiz kullanıyorsan tatmin edecek bir sürede götürür. 2016 da S7 aldım hala kullanıyorum ve pil ve batarya anlamında beklentilerimi şu anda bile karşılamakta.

S7 gerçekten kaliteli bir modeldi. Aynı şekilde sorunsuz kullanıyorum bende 2016'dan beri.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı