NITRO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 4 Çözümler 1 11 Nisan 2020 #21 EKO ! [MDAV] dedi: ama kavisli olduğu için oldukça kırılgan ama tamam teşekkürler ilginiz için Genişletmek için tıkla... S7 Edge var bende. Kavisli ekran. Yıllardır taş gibi kullanıyorum. Korkmayın bukadar.
EKO ! [MDAV] dedi: ama kavisli olduğu için oldukça kırılgan ama tamam teşekkürler ilginiz için Genişletmek için tıkla... S7 Edge var bende. Kavisli ekran. Yıllardır taş gibi kullanıyorum. Korkmayın bukadar.
EKO ! [MDAV] Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 389 11 Nisan 2020 #22 Hmm webtekno videosu beni korkutuyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . 2:30'da başlıyor izleyin lütfen.
Hmm webtekno videosu beni korkutuyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . 2:30'da başlıyor izleyin lütfen.
7 70409 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 811 11 Nisan 2020 #23 EKO ! [MDAV] dedi: peki nano taksam Genişletmek için tıkla... Hocam abimde Mi 9T var, Nano takılı ekranın üstünde. Parmak izini rahat bir şekilde okuyor.
EKO ! [MDAV] dedi: peki nano taksam Genişletmek için tıkla... Hocam abimde Mi 9T var, Nano takılı ekranın üstünde. Parmak izini rahat bir şekilde okuyor.