Amiral modellere alternatif olarak yazılım desteği çok uzun süre devam ediyor. M8 neslinin amiralleri hala çok rahat kullanılabilir durumdalar batarya dışında.
Ekran koruyucu illaki dayanıklılık katacaktır ama parmak okuyucu çalışmaz.Peki ortak sorum bir kılıf ve cam takacağım
1)Parmakizi çalışır mı?
2)şu bükülebilen ekran koruyucular dayanıklı mıdır.
Teşekkürler.
A7 2016 telefonum amiral gemisi bir telefon olmamasına rağmen 4 yıl iyi dayandı. Daha anca anca kasmalar sıkıntılar başlıyor. Senin bahsettiğin telefonun yüksek seviyede bir telefon olduğunu düşünürsek batarya değişikliğiyle 5-6 yıl rahat kullanırsın diye düşünüyorum.
peki nano taksamEkran koruyucu illaki dayanıklılık katacaktır ama parmak okuyucu çalışmaz.
Benim gibi aldığı şeylerle duygusal bağ kurabilen bir insansan ve temiz kullanıyorsan tatmin edecek bir sürede götürür. 2016 da S7 aldım hala kullanıyorum ve pil ve batarya anlamında beklentilerimi şu anda bile karşılamakta.
Ekran üzerindeki parmak okuyucular için, ekrana takılan herhangi bir koruyucu temassızlık yapacaktır. Çalışsada tam olarak çalışmaz.peki nano taksam
peki fazla kalın olmayacak ve ciddi manada koruyacak bı kılıf önerirmisinizEkran üzerindeki parmak okuyucular için, ekrana takılan herhangi bir koruyucu temassızlık yapacaktır. Çalışsada tam olarak çalışmaz.
Hocam ben kılıfsız kullanırım telefonlarımı, bu yüzden kılıflar hakkında bilgim yok. O kadar para verip güzel görünüşlü telefonları kılıfla berbat etmiyorum.peki fazla kalın olmayacak ve ciddi manada koruyacak bı kılıf önerirmisiniz
ama kavisli olduğu için oldukça kırılgan ama tamam teşekkürler ilginiz içinHocam ben kılıfsız kullanırım telefonlarımı, bu yüzden kılıflar hakkında bilgim yok. O kadar para verip güzel görünüşlü telefonları kılıfla berbat etmiyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.