S10 Lite telefon uçuş modu silik şekilde kaldı

eralpbayramoglu

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, telefon birdenbire bozuldu. Gün içinde kullanıyordum ama bir anda şebeke gitti. Şu an keşfettim Wi-Fi kapalıyken uçuş modu silik mavi biçiminde kalıyor bundan dolayı şebeke çalışmıyor sanırım. Çözüm önerileri bekliyorum, yardım edin 🙏

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220917-213123_One UI Home.jpg
    Screenshot_20220917-213123_One UI Home.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 425
O zaman ayarlara girip "Tüm Ayarları Sıfırla" seçeneğini bulup hiç bir programınız silinmeden cihazın ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Bu da olmazsa komple sıfırlayarak deneyin, o da olmuyorsa servise götürmeniz gerekecektir.
ayarları sıfırlamakta işe yaramadı, bakalım telefonu yededkleyip telefonu sıfırlamayı yapıcam. başka çözüm önerisi olan varsa lütfen yazsın

Ağ ayarlarını sıfırlamak ve uçak modunu bildirim panelinden kaldırmak. Acaba ekran oraya otomatik bastırıyor mudur ? (Darbe veya başka bir şey olduysa)

Ağ ayarlarını sıfırlamak ve uçak modunu bildirim panelinden kaldırmak. Acaba ekran oraya otomatik bastırıyor mudur ? (Darbe veya başka bir şey oldupaneld
panelde yerini değiştirdim , bişeyler yaptım değişen birşey olmadı. ayarları da defalarca sıfırladım sorun devam ediyor. bugun bir anda oldu sabah kullanıyordum

panelde yerini değiştirdim , bişeyler yaptım değişen birşey olmadı. ayarları da defalarca sıfırladım sorun devam ediyor. bugun bir anda oldu sabah kullanıyordum
Sıfırlayacaksanız Hard Reset atın. Zaten o çözmezse servis dışında kimse çözemez.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sıfırlıcam ama şuanda telefonu kablo ile bağlayınca sadece sarj oluyor. dosya aktarımı seçeneğini bir türlü başaramadım . orjinal kablosu ile yapıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı