S10 Plus Alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. Daha önce tavsiyelerinize başvurup telefon almıştım ve çok memnunum. Şimdi de kardeşime telefon alacağım kısmetse. S10+ istiyor. Sizce değer mi? Ya da o seviyelerde alternatifi var mıdır? Alırsak memnun kalır mı? Uzun süre kullanmak istiyor.

Samsung almakta kararlı iseniz 2-3 ay beklemenizi tavsiye ederim. Çünki Samsung fiyatları ilk çıkınca pahalı sonradan düşüyor. Ayrıca Vatan Bilgisayar benzeri internet sitelerini takip ediniz yer yer indirime gidiliyor.
Şahsi fikrim Android cihaza 6-7 bin lira verilmez.
Sonuçta bin lıralık cihaz da aynı işi görüyor.
Önerin ne dersen, Google Pixel 3XL, iPhone XR, Huawei P30 PRO.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kardeşinin ne amaçla kullanacağına bağlı. Oyun oynamayacak sadece Sosyal Medya'da gezecek ve paylaşım yapacaksa bu kadar fiyat vermeniz pek mantıklı olmaz. Uzun seneler kullanacaksa bence Iphone (IOS) almalı, Android bir süreden sonra yavaşlamaya ve donmaya başlıyor.

Şahsi fikrim android cihaza 6-7 bin lira verilmez.
Sonuçta bin lıralık cihaz da aynı işi görüyor.
Önerin ne dersen, Google Pixel 3XL , iPhone XR , Huawei P30 Pro.

Çok sığ bir yorum olmuş...

Hocam bence Note serisine yönelin. Androidin iPhone'u Note serisidir.

Aradaki farka kesinlikle değer.
Apple kanadında da bunu öneririm.
8+ hesaplarımca en az 3 sene güncel kalacaktır.

Son düzenleme:
Bugün mobil teknoloji buralara gelmişse en büyük öncülerinden demiyorum bakınız... En büyük öncüsü Samsung'dur. Apple utanmadan bir kaç seneye kadar 9'a kadar 720p ekran kullandı yahu! Tasarımın çöplüğünden bahsetmiyorum bile. Ya da kutudan çıkması gerekirken dünya paraya satılan aparatlar vs. vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…