Arkadaşlar merhabalar. Daha önce tavsiyelerinize başvurup telefon almıştım ve çok memnunum. Şimdi de kardeşime telefon alacağım kısmetse. S10+ istiyor. Sizce değer mi? Ya da o seviyelerde alternatifi var mıdır? Alırsak memnun kalır mı? Uzun süre kullanmak istiyor.
Xiaomi Mi 9T Pro 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bence bu daha iyi bir cihaz. Hem hız olarak hem tasarım olarak daha iyi. Fiyatı da gayet uygun. S10+ da iyidir ama o kadar para vermeye değeceğini sanmıyorum.
Xiaomi Mi 9T Pro 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bence bu daha iyi bir cihaz. Hem hız olarak hem tasarım olarak daha iyi. Fiyatı da gayet uygun. S10+ da iyidir ama o kadar para vermeye değeceğini sanmıyorum.
www.hepsiburada.com
Güzel fikir ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Genel olarak sanırım Oyun ve video için kullanacsk telefonu. Bu durumda tavsiye ne olabilir ? iPhone istemiyor bu arada bende teklif ettim ama Android hastası biraz ☺
Güzel fikir ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Genel olarak sanırım Oyun ve video için kullanacsk telefonu. Bu durumda tavsiye ne olabilir ? iPhone istemiyor bu arada bende teklif ettim ama Android hastası biraz ☺
O zaman bu telefonu alabilir Note 10+ ile İşlemcileri çok az fark var biri Exynos 9820, Exynos 9825. Bence aradaki 3300TL değmez. RAM konusunda Note'un 12GB S10+ 8GB. Tercih size kalmış ama ben S10+ tercih ederdim.
Samsung Galaxy S10 Plus 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!