S10+ vs P30 Pro

Daha fazla  
Arkadaşlar telefon almama ramak kaldı. Artık son seçimimi belirleyecek olan şey uzun vadede hangisinin donanımı beni tatmin eder? Ülkemizde Exynos kullanan Samsung ya da Kirin 980'li P30 alacağım. Amacım uzun süre kullanıp güncelleme desteği kesildikten sonraki safhada ROM ve kernel atıp yine kullanmaya devam etmek. Bir kere para vermek istiyorum. Tavsiyeniz veya fikriniz nedir? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera açısından P30 Pro'nun arka kamerası daha iyi, fakat S10+'ın da ön kamerası daha iyi. Hoparlörleri denk diyebiliriz. İşlemciler de birbirine denk. Batarya ve hızlı şarj olarak P30 Pro daha önde. Her ne kadar Huawei'nin Google servisleri ile sorunu olsa da eski cihazlarına destek sunulacağını söylemişti. Hangisinin arayüzünü, kullanışını seviyorsanız veya görüntüsünü ona göre alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi 9 pro. Mi 6 var hala güncelleme geliyor Android 10 gelecek kaç yıllık telefona. ROM atacaksan Snapdragon işlemcili al derim.

Her ikisi de çok iyi cihazlar.
Pil ömrü ve arka kamerada P30 Pro,
Ekran, hoparlör ve ön kamerada S10+ önde.
Performans olarak benzer olsalar da, uygulama açılış hızlarında P30 Pro önde ayrıca GPU Turbo özelliği sayesinde -uyumlu- oyunlarda performans artışı da sağlıyor.
Önceliklerinize bağlı. Saygılar.
Mi 9 pro. Mi 6 var hala güncelleme geliyor Android 10 gelecek kaç yıllık telefona. ROM atacaksan Snapdragon işlemcili al derim.
Android 10 almayacak diye biliyorum. Yeni gelen MIUI 11 güncellemesi Android 9 tabanlı.

Arkadaşlar telefon almama ramak kaldı. Artık son seçimimi belirleyecek olan şey uzun vadede hangisinin donanımı beni tatmin eder? Ülkemizde Exynos kullanan Samsung ya da Kirin 980'li P30 alacağım. Amacım uzun süre kullanıp güncelleme desteği kesildikten sonraki safhada ROM ve kernel atıp yine kullanmaya devam etmek. Bir kere para vermek istiyorum. Tavsiyeniz veya fikriniz nedir? Şimdiden teşekkürler.
P30 pro bence şu anda piyasadaki en baba telefonlardan biri Samsung yeni modellerinde çokca şikayet var huawei alırsanız memnun kalacağınızı düşünüyorum

Ekran ve ön kamera olarak S10+.
Arka kamera ve batarya performansı olarak P30 Pro.

Samsung telefonlara ROM kurmak daha kolay diyorlar.
Aynen dediğiniz gibi. Odin programıyla ROM ve root atmak çocuk oyuncağı gibi bir şey. Ve en sevdiğim olay telefon brick oldu gibi sıkıntısı yok. Yazılımı istediğiniz kadar bozun telefonu download moda aldığınızda yükleme yapabiliyorsunuz. Çoğu markanın telefonunda geliştirici seçeneklerinden OEM kilidi açık değilse yükleme yapamıyorsunuz ve telefon servisin yolunu boyluyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı