S20 FE 128 GB vs S20 FE 256 GB

Bütçe
6000
Evet hocam Snapdragon attığınız link.
Samsung Store'dan çakma çıktı derken? Haber sitesinde falan mı gördünüz yoksa birinin kendi yorumu mu?

Birinin yor muydu başka bir siteden almış altına yorum olarak yazmıştı. Snapdragon işlemcili olduğuna nereden bakıyorsun hocam ben bir türlü bulamadım sadece kaç GHz olduğu yazıyor. Bu linkteki cihazı alacağım Snapdragon modeliyse hem direkt Samsung'tan hem daha ucuz bu fiyata 128 GB modelini satanlar var.

Çakma olmasına mı evet Snapdragon olmasına mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Snapdragon.

G780G Snapdragon.
G780F Exynos.

Hocam ürün kodu "SM-G780G" ise Snapdragon model, "SM-G780F" veya "SM-780F" ise Exynos model.
Ayrıca direk Samsung'un kendi sitesi üzerinden alırsanız çakma gelme ihtimali yok.

Hocam ürün kodu "SM-G780G" ise Snapdragon model, "SM-G780F" veya "SM-780F" ise Exynos model.
Ayrıca direk Samsung'un kendi sitesi üzerinden alırsanız çakma gelme ihtimali yok.
Samsung sitesinden yani attığım linkten telefonu sipariş ettim. Daha gelmediği için testini vb. yapamıyorum fakat yinede hepinize yardımlarınız için teşekkürler.

Samsung sitesinden yani attığım linkten telefonu sipariş ettim. Daha gelmediği için testini vb. yapamıyorum fakat yinede hepinize yardımlarınız için teşekkürler.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Şuan heosiburadada 8100 civarı ve kendi sitesinde 8500 TL. 8k'nın altına düşmesini bekliyorum almak için ama sanırım düşmeyecek bu gidişle.

Şu an heosiburadada 8100 civarı ve kendi sitesinde 8500 TL. 8K'nın altına düşmesini bekliyorum almak için ama sanırım düşmeyecek bu gidişle.

Türkiye'de asla düşmez.
Daha gecen hafta 6500-7000TL idi.
Şu an ocak son günü S20FE 6 GB RAM 7000-8 GB RAM olanı 8000 TL.
Subatta 8500 martta 9000 olacak herhalde!!!

Türkiye'de asla düşmez.
Daha gecen hafta 6500-7000TL idi.
Şu an ocak son günü S20FE 6 GB RAM 7000-8 GB RAM olanı 8000 TL.
Subatta 8500 martta 9000 olacak herhalde!!!
2 haftadır takip ediyorum hiç 6500-7000 olmadı 8/256 snapdragon olanı. En son gidip 8k dan alacağım ama direniyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…