S20 FE telefon indirime girer mi?

Kimi A34 kimi S20 FE diyor anlamadım ki. Telefonlar konusunda çok bilgi sahibi değilim. Evet güncellik önemli olabilir fakat kamera konusunda A34 S20FE ye göre vasat deniyor incelemelerde. Batarya konusunda ise tam tersi bir durum söz konusu. Çok kararsız kaldım.

@iWexlyn ben flagship SoC ve kameraya değer diye düşünüyorum.
A34 ekran ve batarya harici baya gerisinde çünkü. Mid-range ile eski flagship cihazı karsilastiriyoruz.

Kimi A34 kimi S20 FE diyor anlamadım ki. Telefonlar konusunda çok bilgi sahibi değilim. Evet güncellik önemli olabilir fakat kamera konusunda A34 S20FE ye göre vasat deniyor incelemelerde. Batarya konusunda ise tam tersi bir durum söz konusu. Çok kararsız kaldım.
Aynı ikilemi aslında bende yaşıyorum. Geçenlerde forumda araştırdım ve konu açtım, neredeyse herkes S20FE'yi önerdi ve uzun vadeli kullanımda bir sorun yaşamayacağımı belirttiler. S20FE'yi almaya karar vermiştim fakat 2-3 gün içerisinde fiyatı 11 - 11.500 seviyelerinden 12 - 12.500 seviyelerine yükseldi. Daha önce ki tüm telefonlarımı fiziksel marketlerden satın almıştım, internette ki marka bilinirliği olmayan ya da yetkili satıcı olmayan herhangi bir mahalle arası telefon satıcısından almak istemiyorum. Bugün bir kaç mağaza gezdim ve hiç birinde S20FE bulamadım, bir kaç mağaza yetkilisine S20FE'yi sordum ama bana "O telefonu ne yapacaksın? Artık o cihaz alınmaz, o bütçeye tek alternatifin A34, S20FE tedavülden kalktı satılmıyor" tarzında cevap verdiler. A34'ü inceledim tasarımını ve akıcılığını sevdim fakat her ne kadar yeni bir telefon olsa da S20FE'den daha kötü özelliklere sahip bir cihaz. Şahsen ben biraz daha bekleyip bütçemi arttırmaya ve daha güncel daha uzun ömürlü modeller araştıracağım. Size de aciliyetinizi belirttiğinizden dolayı S20FE almanızı öneririm.

Aynı ikilemi aslında bende yaşıyorum. Geçenlerde forumda araştırdım ve konu açtım, neredeyse herkes S20FE'yi önerdi ve uzun vadeli kullanımda bir sorun yaşamayacağımı belirttiler. S20FE'yi almaya karar vermiştim fakat 2-3 gün içerisinde fiyatı 11 - 11.500 seviyelerinden 12 - 12.500 seviyelerine yükseldi. Daha önce ki tüm telefonlarımı fiziksel marketlerden satın almıştım, internette ki marka bilinirliği olmayan ya da yetkili satıcı olmayan herhangi bir mahalle arası telefon satıcısından almak istemiyorum. Bugün birkaç mağaza gezdim ve hiçbirinde S20FE bulamadım, birkaç mağaza yetkilisine S20FE'yi sordum ama bana "O telefonu ne yapacaksın? Artık o cihaz alınmaz, o bütçeye tek alternatifin A34, S20FE tedavülden kalktı satılmıyor" tarzında cevap verdiler. A34'ü inceledim tasarımını ve akıcılığını sevdim fakat her ne kadar yeni bir telefon olsa da S20FE'den daha kötü özelliklere sahip bir cihaz. Şahsen ben biraz daha bekleyip bütçemi arttırmaya ve daha güncel daha uzun ömürlü modeller araştıracağım. Size de aciliyetinizi belirttiğinizden dolayı S20FE almanızı öneririm.

Hocam öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim. Ben de aynı sizin durumunuz gibi yetkili olmayan bir satıcıdan almayı pek doğru bulmuyorum. A34 için de çok fazla inceleme videosu izledim. Kamera performansı gerçekten çok kötü. Elimde Redmi Note 7 var ve çok uzun süredir kullanıyorum artık ömrünü yitirdi fakat sanırım ben de biraz daha sabredeceğim. Beni korkutan şey ise şu an A34 veya S20FE alabiliyorken birkaç ay sonra bu cihazların fiyatlarının daha da artması.

Gireceğini sanmıyorum, hatta bence zamlanacaklar, Samsung'un kendi sitesinde fiyatı şuan 14.999 olarak gözüküyor, stokta yok, ben de A34 ve S20 FE arasında kaldım, güncelleme almamak üzer mi diye düşünüyorum ama ekranın HDR özelliğine sahip olması, işlemci performansı ve dex desteği cezbediyor açıkçası, telefonu hdmi dönüştürücü ile bir ekrana bağlayabiliyorsun, kablosuz şarj da destekliyor S20 FE

Ama sanırım A34 alacağım, fotoğraf çekmek için telefon kullanmıyorum o yüzden kamera kısmı benim için önemli değil, oyun da oynayan birisi değilim o yüzden A34 bana daha yakın bir cihaz, ama sen yoğun oyun oynuyorsan ve telefon kamerasını sık sık kullanacaksan S20 FE öneririm, onun dışında bence A34 daha makul bir cihaz, A54'ten de iyi olduğunu düşünüyorum işlemci konusunda daha stabil ve güvenilir, fiyat farkına değmez bence, S20 FE nin kamerası ve işlemcisi gerçekten iyi, ama batarya ve güncelleme almayacağı sıkıntısı da var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı