S20 FE'den iPhone 15 Pro'ya geçiş mantıklı mıydı?

Daha fazla  
Merhaba. Önceden S20 FE kullanıcısıydım. iPhone 15, iPhone 15 Pro ve S24 Ultra vardı. 2 sene veya 3 sene sonra satar daha üst modeline geçerim diye iPhone 15 Pro tercih ettim. Ve iOS işletime bayılıyorum. Daha premium duruyor her konuda. Memnunum genel anlamda fakat batarya yetmiyor. 20-80 aralığında kullanıyorum günde ortalama 1 kere bazen 2 kere şarj etmem gerekiyor. Tabii okul açılınca şarj problemi ortadan kalkacak. Sizce doğru yapmış mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru kişiden kişiye değişir. Bana göre doğru değil. Fakat siz memnunsanız bu yeter ve size göre doğrudur. Dert etmeyip keyfine bakın sadece.

Merhaba. Önceden S20 FE kullanıcısıydım. iPhone 15, iPhone 15 Pro ve S24 Ultra vardı. 2 sene veya 3 sene sonra satar daha üst modeline geçerim diye iPhone 15 Pro tercih ettim. Ve iOS işletime bayılıyorum. Daha premium duruyor her konuda. Memnunum genel anlamda fakat batarya yetmiyor. 20-80 aralığında kullanıyorum günde ortalama 1 kere bazen 2 kere şarj etmem gerekiyor. Tabii okul açılınca şarj problemi ortadan kalkacak. Sizce doğru yapmış mıyım?

Batarya senin için önemliyse hata yapmışsın. Ama 2-3 sene sonra satarım dediğin için bence mantıklı bir karar olmuş. Android cihazların 2. eli hiç rağbet görmüyor ülkemizde.

Hem evet hem hayır. S24 ultra varken iphone 15 pro alınmaz fakat İphone 15 pro'da PRE modeldir. Yazılımı çok iyidir. İphone'larda Pro/ProMAX dışında alınmaz zaten.

Yani, Hem iyi yapmışsın, Hem kötü. 24 Ultra almak biraz daha mantıklı olurdu. 7 yıl Frm update, samsung yazılımı, herşeyiyle PRE bir cihaz idi.

Kişiden kişiye değişir hocam çok kasmayın kendinizi iOS seviyorsanız iyi yapmışsınız ben olsam özgür olmam adına S24 Ultra alırdım başkasıda güvenlik adına iPhone 15 alır herkesin kendi zevki kendi tercihi.

20-80 aralığında 4-5 saat veriyor mesela bugün sabah 80 da çektim sarjdan doğru düzgün bakmadım telefona şu an 50 hala.

4-5 saat 20-80 aralığı için bence gayet ideal bir süre hocam.

Kişiden kişiye değişir hocam çok kasmayın kendinizi iOS seviyorsanız iyi yapmışsınız ben olsam özgür olmam adına S24 Ultra alırdım başkasıda güvenlik adına iPhone 15 alır herkesin kendi zevki kendi tercihi.
iphone 15 pro çok beğendim. iyiki düz model almamışım diyorum

emin değilim ama öğlen 15:00 de sarjdan çektim 80 dı. saat 19:10 gibi sarja taktım 18 kalmıştım

iPhone şarjları öyle oluyor hocam yapacak bir şey :(
haklısınız belki powerbank alırım

hocam aklıma geldi şimdi gece yatmadan önce sarja taksam %80 sınırını açsam zararı olurmu bataryaya

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı