S21 FE 2. nesil vs A55 vs Nothing 2A

S21 FE her anlamda memnun eder. A55'in önde olduğu tek konu bataryası. Güncellik önemli değilse kesinlikle S21 FE öneriyorum. Şu an aktif olarak S21 FE kullanıyorum bataryası oyun dahil 6 saat ekran süresi veriyor oyun olmasa günü rahat rahat çıkarır. Kamerası da gayet güzel beni tatmin ediyor. A55 bana kaba geliyor. S21 FE daha premium bir cihaz bana göre.

S21 FE her anlamda memnun eder. A55'in önde olduğu tek konu bataryası. Güncellik önemli değilse kesinlikle S21 FE öneriyorum. Şu an aktif olarak S21 FE kullanıyorum bataryası oyun dahil 6 saat ekran süresi veriyor oyun olmasa günü rahat rahat çıkarır. Kamerası da gayet güzel beni tatmin ediyor. A55 bana kaba geliyor. S21 FE daha premium bir cihaz bana göre.

Sizde ki Snapdragon olan mı? Güncellik önemli değil ama bana 2028'e kadar dayanması gerek.

Şu an a 55 kullanıyorum gayet memnunum PUBG'da 60 FPS akıcı oynatıyor fakat ısındığında performansı biraz düşüyor ama pek rahatsız etmiyor. FE serisini önermem ama S21 ve S22 güzel cihaz S21 arkadaşımda vardı gayet güzel bir telefon kamerası falan iyi.

Şu an a 55 kullanıyorum gayet memnunum PUBG'da 60 FPS akıcı oynatıyor fakat ısındığında performansı biraz düşüyor ama pek rahatsız etmiyor. FE serisini önermem ama S21 ve S22 güzel cihaz S21 arkadaşımda vardı gayet güzel bir telefon kamerası falan iyi.
Kamerada ve performansta kesinlikle S21 FE en iyisi ancak bataryada epey geride kalıyor. Şahsen S21 FE tercih ederim.
Earpods kullanıyorum ve kablolu kulaklık girişi olduğu için A25 modelini beğendim ama şu an Oppo Reno 11FS kullanıyorum. Üzerine 2000 TL daha koysam performans anlamında pek bir şey elde edemeyeceğim, yani sadece bir jack yuvasına 2000 TL vermiş olacağım. 2028 yılında üniversiteye geçeceğim ve o zaman telefon değiştireceğim. Ama şu an S21 FE mi alsam, A25 mi alsam, sonuç olarak 3 yıl sonra değiştireceğim. 6 yıl boyunca Samsung A20 kullandım ve performansından son yıl hariç memnundum. A25 12.000 TL, S21 FE ise 17.000 TL. Aradaki 5.000 TL ile daha mantıklı yatırımlar yapabilirim. Günlük hayatta 5-6 saat ekran sürem var ve 1 saat mobil oyun oynuyorum. Kalan saatler sosyal medyada geçiriyorum. A25 ile S21 FE arasında neredeyse 2 kat performans farkı var; bu benim gibi temel kullanıcıları etkiler mi?

EarPods kullanıyorum ve kablolu kulaklık girişi olduğu için A25 modelini beğendim ama şu an Oppo Reno 11FS kullanıyorum. Üzerine 2000 TL daha koysam performans anlamında pek bir şey elde edemeyeceğim, yani sadece bir jack yuvasına 2000 TL vermiş olacağım. 2028 yılında üniversiteye geçeceğim ve o zaman telefon değiştireceğim. Ama şu an S21 FE mi alsam, A25 mi alsam, sonuç olarak 3 yıl sonra değiştireceğim. 6 yıl boyunca Samsung A20 kullandım ve performansından son yıl hariç memnundum. A25 12.000 TL, S21 FE ise 17.000 TL. Aradaki 5.000 TL ile daha mantıklı yatırımlar yapabilirim. Günlük hayatta 5-6 saat ekran sürem var ve 1 saat mobil oyun oynuyorum. Kalan saatler sosyal medyada geçiriyorum. A25 ile S21 FE arasında neredeyse 2 kat performans farkı var; bu benim gibi temel kullanıcıları etkiler mi?

S21 FE performans anlamında bayağı fark hissettirir. Kulaklık için de Type-C dönüştürücü alabilirsin. Ya da kablosuz kulaklık falan düşünebilirsin. Bence almışken iyisini al

Sizde ki Snapdragon olan mı? Güncellik önemli değil ama bana 2028'e kadar dayanması gerek.

Bendeki Exynos modeli. Gayet memnunum hangisi uygunsa onu alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Çin markalarına önyargıyı bırakıp Honor 200 alırsa hem a55ten hemde nothingden daha iyi bir cihaz almış olur. S21FE güzel cihaz ama ben almam şahsen eskidi artık

Bütçenizde değişim var mı?

Geri
Yukarı