Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB Akıllı Telefon Olive fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB Akıllı Telefon Olive en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bataryayı dikkatli kullanırım diyenler için bu fiyata en cazip cihazlardan birisi.
Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB Akıllı Telefon Olive fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB Akıllı Telefon Olive en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Aynı indirim ile dün sabaha karşı satın aldım bugün elime geçti. Cihazı kurdum ve daha ilk gün fakat memnunum. Piyasa fiyatının altında ve bu bütçede çok önerilen bir modeldi. Ayrıca 379 TL'ye Amazon üzerinden orijinal adaptörünü de alabilirsiniz. Hem güvenilir hem de daha ucuza geliyor.
Yoğun kullanıcıyım. Günde 2/3 kez şarj ediyorum anca kurtarıyor. Tüm ayarlar açık. Parlaklık otomatik. Okuldan geldikten sonra yoğun kullanım ile saat 10'a kadar gidiyor. Güç tasarrufu açık her zaman.
Bir de, ilk aldığımda şarjda çok fazla kullandım yani bataryanın içinden geçtim.