S21 FE için şarj adaptörü, kablo, kılıf ve ekran koruyucu önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Öyle şu fiyat vs. diyemem. Ortalama bütçede olması yeterli. Kılıfı Spigen alacaktım, rigged armour tarzını çok sevdim fakat satılmıyordu. Stoklar bitmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle şu fiyat vs. diyemem. Ortalama bütçede olması yeterli. Kılıfı Spigen alacaktım, rigged armour tarzını çok sevdim fakat satılmıyordu. Stoklar bitmişti.

S21 FE'nin arka kapağı çok dandik. Ayrıca kılıf konusunda bu telefon için Spigen'i tercih etmeyin. İlk başta bende Rugged Armor almıştım. Gitti telefonun kasasında leke oluşturdu.

S21 FE'nin arka kapağı çok dandik. Ayrıca kılıf konusunda bu telefon için Spigen'i tercih etmeyin. İlk başta bende Rugged Armor almıştım. Gitti telefonun kasasında leke oluşturdu.
Spigen Rugged Armor kullanıyorum. 2 yıla girecek neredeyse kapak ve telefon hala ilk gün ki gibi. Telefon kasasında kılcal çizik dahi yok.

Şarj adaptörü olarak EP-TA800N kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    210,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 2.jpg
    2.jpg
    217 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
@431168 Bende telefon yarım metre yüksekten arka kapağa düşmesinden sonra kamera çıkıntısının köşesinden çatlamıştı. Bilmiyorum ama önceden dediğim gibi kamera çıkıntısında gözle görünür şekilde lekeler oluşmuştu. Köşesi çatlak olduğu için su/toz almasın diye arka kapak değişimi istedim servisten. Ama gene aynısı oldu. Önceki kapağı kılıfla daha çok kullandığım için daha belirgindi ama şu anki yeni kapağın durumu da gene aynı.
IMG-20231216-WA0001.jpg

Spigen Rugged Armor kullanıyorum. 2 yıla girecek neredeyse kapak ve telefon hala ilk gün ki gibi. Telefon kasasında kılcal çizik dahi yok.

Şarj adaptörü olarak EP-TA800N kullanıyorum.
Stok olsa işte. Hiçbir yerde bulamadım.

Bu ikisi nasıl?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı