kopkeliekmek
Hectopat
Kullanan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. S21 FE 1 yıllık cihaz alacağım. Batarya performansı 120Hz vs 60Hz'de nasıldır? Kamera oyun gibi performanslar da...
Kullanan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. S21 FE 1 yıllık cihaz alacağım. Batarya performansı 120Hz vs 60Hz'de nasıldır? Kamera oyun gibi performanslar da...
Ben kullanıyorum 60hz'de günde iki kere sarja takınca bir günü çıkarıyor. Sürekli kullanımda. Kamerası yeterli zoomu da idare eder. Sorun varsa sorabilirsin. Oyun oynamıyorum onun için o konuda sorma.Kullanan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. S21 FE 1 yıllık cihaz alacağım. Batarya performansı 120Hz vs 60Hz'de nasıldır? Kamera oyun gibi performanslar da...
Hocam günde 2 kere çok değil mi? %100'den bitene kadar ortalama kullanımda ara ara wifi açık ara ara mobil veri. instagram youtube'da video izleyip oyun oynasak kaç saat gider?Ben kullanıyorum 60hz'de günde iki kere sarja takınca bir günü çıkarıyor. Sürekli kullanımda. Kamerası yeterli zoomu da idare eder. Sorun varsa sorabilirsin. Oyun oynamıyorum onun için o konuda sorma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.