S21 FE nasıldır?

Eğer tamamen oyun ağırlıklı kullanacaksanız belki sorun yaratabilir ama onun dışı kamera, ekran, yazılım, uzun vadede stabil çalışma olarak çok daha iyi.
Telefondan oyun oynayan biri değilim. Fakat internette baktığımda bataryasına çok laf yapmışlar. Bir de merak ettim One UI 7 gelir mi S21 FE'ye?

Eğer tamamen oyun ağırlıklı kullanacaksanız belki sorun yaratabilir ama onun dışı kamera, ekran, yazılım, uzun vadede stabil çalışma olarak çok daha iyi.
Bir de bir şey soracağım. Arkadaşıma sorduğumda bana Poco X6 Pro her türlü daha iyi diyor.

Son düzenleme:
Telefondan oyun oynayan biri değilim. Fakat internette baktığımda bataryasına çok laf yapmışlar. Bir de merak ettim One UI 7 gelir mi S21 FE'ye?

Muhtemelen gelir. Pil konusunda da zaten o fiyatta öyle bir kamera işlemci ve ekran sunan iyi pilli cihaz yok. Ben olsam POCO X6 Pro yerine yine S21 FE aldırdım.

Bir de bir şey soracağım. Arkadaşıma sorduğumda bana Poco X6 Pro her türlü daha iyi diyor.
Neye göre daha iyi olduğunu sorarsan işlemci dışında somut veya doğru bir sebep veremez. Öyle diyen biri telefonu sadece donanımında yazandan ibaret sanıyordur

Hocam valla neye göre dediğini bilmiyorum ama Poco X6 Pro çok daha kaliteli diyor. Başka bir arkadaşıma sorduğumda S21 FE'ye kötü diyor. Anlamadım ben tam olarak.

Hocam vallahi neye göre dediğini bilmiyorum ama POCO X6 Pro çok daha kaliteli diyor. Başka bir arkadaşıma sorduğumda S21 FE'ye kötü diyor. Anlamadım ben tam olarak.

POCO X6 Pro her şekil daha iyi diyen muhtemelen epey sitesine girip siyah yazılanlara göre bu daha iyi demiştir. S21 FE kötü diyende bu fiyatta bu donanım ve yazılımda daha iyi muadil önermesini isteyebilirsin. Muhtemelen cevap veremez çünkü ısınma ve verimsizlik sorunu olsa bile 16-18 bandında oyun ağırlıklı kullanım yoksa muadilsiz.

Tamamdır hocam yardımınız için teşekkürler. S21 FE'den devam ben.

Bir de bir şey soracağım. Arkadaşıma sorduğumda bana POCO X6 Pro her türlü daha iyi diyor.

Arkadaşın telefondan zerre anlamıyor dostum. POCO X6 Pro'nun S21 FE'den kesin olarak daha iyi olduğu tek özelliği işlemcisi. Kaldı ki pek oyun oynamıyorum demişsin bu durumda S21 FE ile yapamayacağın herhangi bir şey yok ve çok daha premium bir telefon. One UI gibi kaliteli yazılımı da cabası.

Elime ulaşmasını bekliyorum. 2. nesille, 1. nesil arasında çok fark var mıdır?

Elime ulaşmasını bekliyorum. 2. nesille, 1. nesil arasında çok fark var mıdır?

İkisi de Samsung döküm işlemci bu yüzden verimlilik sorunları var aşağı yukarı benzer performans verirler. Pek oyun oynamıyorum dediğin için bu farkın seni fazla etkileyeceğini düşünmüyorum belki pil konusunda ekran süresi konusunda az fark ettirebilir.

Kendim Exynos'lu versiyonunu kullanıyorum çok memnunum. Gerek kamera, gerek oyun performansı beni fazlasıyla tatmin ediyor. Şarj konusunda da memnunum. Çok uğraştığım zamanlarda gün içinde şarja takmam gerekiyor ama sadece sosyal medya kullanırsam akşama kadar dayanıyor. X6 Pro almadığınız için çok şanslısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…