S21 FE satip ne alınır?

Lusyz

Hectopat
Yer
Samsun/Atakum
Daha fazla  
Exynos modeli var ve şarj konusunda cidden sıkıntılarim var, hiç tatmin etmiyor. Günü zar zor cikariyorum. Ayrica telefon gun icinde gereksiz isiniyor.

Exynos modelini satip Snapdragon modelini alsam şarj konusunda sorunum cozulur mu?

S10+ dusunuyorum guncellik benim icin onemli degil. Daha cok kamera ve pil ön planda.

Samsung disinda almayi dusunmuyorum. Belki Mi serisi olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Exynos modeli var ve şarj konusunda cidden sıkıntılarim var, hiç tatmin etmiyor. Günü zar zor cikariyorum. Ayrica telefon gun icinde gereksiz isiniyor.

Exynos modelini satip Snapdragon modelini alsam şarj konusunda sorunum cozulur mu?

S10+ dusunuyorum guncellik benim icin onemli degil. Daha cok kamera ve pil ön planda.

Samsung disinda almayi dusunmuyorum. Belki mi serisi olabilir.
11S bakılabilir kendim kullanıyorum memnumun hem kamerasından hem pilden.

Xiaomi redmi note 13 pro plus al ben kendim kulaniyorum gayet memnunum ayrica bataryasida günlük kulanimda cok iyi gidiyor ve birde yaninda 120 watt sarj adaptörü var 20 dakikada dolduruyor.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus al ben kendim kullanıyorum gayet memnunum ayrica bataryasida günlük kulanimda cok iyi gidiyor ve bir de yaninda 120 watt şarj adaptörü var 20 dakikada dolduruyor.

Şişirilmiş Xiaomi alıp verceğin paraya değiyor mu onu sormak gerekiyor sana veya herhangi birine Xiaomi'lerde arayüz çok ağır özellik ve güvenlik güncelllemeleri alan cihazlar için bu durum geçerli ama POCO gibi serilerde güvenlik güncellemeleri geliyor ve telefon kasmıyor kimseyi mağdur etmeyelim şimdi.

Genel olarak kullandığın telefonla alakalı pek fikrim yok ama özellik güncellemeleri ile şişirilen telefondan performans beklemek yanlış olur.

XS Max düşündüm fakat temiz guzel bataryali veya islem gormemisi bulmasi zor. 12.500e ilana koydum satilirsa S10+ bakabilirim. S21FE Snapdragon modelindede batarya sorunu mevcutmuş. Sadece sosyal medyada vakit gecirdigim icin XS Max daha cazip geliyor gozume.

Samsung disinda almayi dusunmuyorum. Belki mi serisi olabilir.

Samsung A55, S23 Ultra. Bu iki cihazı almayı düşünebilirsiniz. Bunların hem bataryası büyük hem de performans olarak sizi tatmin eder. Kamera konusunda çok ileri bir telefon ya da oyun oynamayacaksanız A55 sizi fazlasıyla tatmin edecektir. Şarjı çok iyi gidiyor, güncel yazılım ve hız konusunda da ben şu anda çok memnunum.

Bende Exynos modelli S21 FE kullanıyorum oyun haricinde sizin dediğiniz kadar ısınma durumu mevcut değil. Yine oyun dahil olmadan günü aşırı rahat çıkarır, oyun oynadığım için 8 gibi bitiyor. Sizin cihazınız sıkıntılı olabilir. Snapdragon olan modele geçmeniz çok bir fark yaratmaz bence en mantıklısı model yükseltmek. S22 falan alabilirsiniz. Kaba gelmiyorsa S23FE, çok pahalı olmasın derseniz A55 batarya anlamında daha memnun eder. Bana kalırsa bu kadar pahalı olmasaydı en aşağı S23e geçilmeli ama uçtu fiyatları.

Aktif s10+kulkanıyorum sarja gün içinde 2 kere takmanız gerekiyor. Ve gece çekimleri iyi değil , gündüz çekimleri çok daha iyi. S20+ veyahut s20 ultra geçin ya da güncel bir a serisi

Bende Exynos modelli S21 FE kullanıyorum oyun haricinde sizin dediğiniz kadar ısınma durumu mevcut değil. Yine oyun dahil olmadan günü aşırı rahat çıkarır, oyun oynadığım için 8 gibi bitiyor. Sizin cihazınız sıkıntılı olabilir. Snapdragon olan modele geçmeniz çok bir fark yaratmaz bence en mantıklısı model yükseltmek. S22 falan alabilirsiniz. Kaba gelmiyorsa S23FE, çok pahalı olmasın derseniz A55 batarya anlamında daha memnun eder. Bana kalırsa bu kadar pahalı olmasaydı en aşağı S23e geçilmeli ama uçtu fiyatları.

Screenshot_20240912_162302_Device care.jpg

Screenshot_20240912_162248_Device care.jpg

Yeni konular

Geri
Yukarı